Surf Camps på Bali - Indonesien

Er du klar til surf camps blandt smukke strande og perfekte bølger i varmt boardshorts-venlig vand? Vores surf camps er altid placeret ved perfekte surf spots rundt om i verdenen, men Bali er og vil altid være noget helt specielt for os.

SURFFERIE PÅ Bali

Der er en grund til, at millioner af mennesker rejser til denne indonesiske ø hvert år; postkort strande og omgivelser findes over det hele. Med sin unikke kultur, storslået landskab og en afslappende atmosfære tilbyder denne destination ikke bare fantastisk surf, men en fantastisk oplevelse, som vil vare for evigt.

HVAD SURFCAMPEN TILBYDER

Lapoint lover en levende atmosfære og at du møder mange nye mennesker. Det er det vi kan garantere - resten er selvfølgelig op til dig. Nogle gæster tilbringer al deres tid i vandet, mens andre benytter lejligheden til at slappe af eller afprøve andre aktiviteter. Der er mange forskellige ting og oplevelser at begive sig ud i udover surfing, så vi lover at du ikke vil kede dig under dit ophold på surfskolen. Hver destination tilbyder sin egen lokale smag, unikke kultur og et fantastisk camp-personale.

Vores surf camps på Bali

Vi har to forskellige surf camps i Indonesien, begge beliggende på surfparadiset Bali, og begge er absolut storslåede. Den første ligger i Canggu, nord for Kuta og Seminyak, og giver dig alt hvad du behøver lige fra god mad, gode mennesker og en stadig afslappet atmosfære. Vores anden camp finder du i Bingin, blandt verdensberømte surf spots på Bukit halvøen, syd for Kuta. Området omkring Bingin campen er mere frodig og noget mere rolig end Canggu campen. Begge vores surf camps på Bali leverer uforglemmelige oplevelser og perfekte bølger. Tag et kig på, hvilken camp du syntes passer bedst til dig og din surfrejse.