Surf Camp Costa Rica

Læg al stress bag dig og få en smagsprøve på det søde liv, på denne eksotiske get-away.

Grunde til at vælge Costa Rica

Pura Vida (Pure Life) er det costarikanske motto, som dukker op i mange forskellige sammenhænge, ​​og det er nemlig hvad stedet her handler om; at nyde livet. Denne destination byder på en lang række eksotiske oplevelser såsom vandfald, palmer, tropisk klima og en absolut hyggelig ferie-atmosfære. Bølgerne er af bedste kvalitet og kombineret med en svag offshore brise om morgenen er det en perfekt surfdestination.

Hvad kan du forvente

Lapoint lover en levende atmosfære, masser af surf og at du møder mange nye mennesker. Det er det vi kan garantere - resten er selvfølgelig op til dig. Nogle gæster tilbringer al deres tid i vandet, mens andre benytter lejligheden til at slappe af eller afprøve andre aktiviteter. Der er mange forskellige ting og oplevelser at begive sig ud i udover surfing, så vi lover at du ikke vil kede dig under dit ophold hos os. Hver destination tilbyder sin egen lokale smag, unikke kultur og et fantastisk camp-personale.


Surfpakker

Vælg pakken som passer bedst til dit niveau og nyd godt af vores erfarne instruktører, som vil undervise dig på netop dit niveau.

Alt var virkelig godt og over mine forventninger.

My Linden

Indkvartering

Villaen i Costa Rica ligger på toppen af ​​en bakke med en fantastisk udsigt til Manzanillo i syd og Playa Hermosa i nord. Hillside Villa er et moderne hus med en pool, lækker havudsigt, velsmagende mad og en chilled vibe.

Vis

Hillside Villa

Denne fredfyldte camp tilbyder det bedste indenfor surf, laidback atmosfære og tropiske omgivelser.

Sæson: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis