Surf Camp Marokko

Dyk ned i dette autentiske afrikanske land og få en smagsprøve på en unik kultur, mens du nyder surfferien med dit livs bølger i Taghazout.

HVORFOR VÆLGE marokko

Denne unikke destination er kendt for sin traditionelle kultur og fantastiske landskab. Beliggende i den nordvestlige del af Afrika, er dette fascinerende land en sammensmeltning af flere kulturer og tilbyder samtidig et smukt landskab i baggrunden ind mod Sahara. Uanset om du er nybegynder, vant til at surfe store pointbreaks eller om du blot vil besøge en lokal markedsplads, så vil Marokko helt sikkert imponere dig.

HVAD SURFCAMPEN TILBYDER

Lapoint lover en levende atmosfære og at du møder mange nye mennesker. Det er det vi kan garantere - resten er selvfølgelig op til dig. Nogle gæster tilbringer al deres tid i vandet, mens andre benytter lejligheden til at slappe af eller afprøve andre aktiviteter. Der er mange forskellige ting og oplevelser at begive sig ud i udover surfing, så vi lover at du ikke vil kede dig under dit ophold på surfskolen. Hver destination tilbyder sin egen lokale smag, unikke kultur og et fantastisk camp-personale.Surfpakker i Marokko

Vælg pakken som passer bedst til dit niveau og nyd godt af vores erfarne instruktører, som vil undervise dig på netop dit niveau.

Overordnet et uforglemmelig oplevelse =)

Theis Smedegaard

Indkvartering i Marokko

Lapoint Surf Camp Marokko ligger i Taghazout, hvilket er landets mest kendte surf område. Beliggende nord for Agadir, er surfskolen strategisk placeret omgivet af landets bedste surf spots. Mulighederne for bølger her er uendelige, både for begyndere og erfarne surfere. Med kun 50 meter til havet er det altid nemt at komme til at surfe.

Vis

La Paix

Sæson: Oktober - april
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis