Surf Camp Norge

Med majestætiske bjerge og dybe fjorde er denne destination helt sikkert en af de mest spektakulære, utraditionelle og unikke surf destinationer overhovedet.

Grunde til at vælge Norge

Delt i to af den arktiske cirkel, er Norge normalt ikke det første sted man kommer til at tænke på, når man tænker surfing. Ikke desto mindre har Norge bra surf og med sit storslåede landskab stopper Norge aldrig med at overraske. Blandt gamle vikinge-bosættelser ligger nogle af de mest betagende surfspots i verden, som samtidig tilbyder optimale surfforhold for både nybegyndere og erfarne surfere. Nyd ferien, slap af med en BBQ efter surfingen og nyd den norske natur blandt hyggelige mennesker på denne unikke surf destination.

Hvad kan du forvente

Lapoint lover en levende atmosfære og at du møder mange nye mennesker. Det er det vi kan garantere - resten er selvfølgelig op til dig. Nogle gæster tilbringer al deres tid i vandet, mens andre benytter lejligheden til at slappe af eller afprøve andre aktiviteter. Der er mange forskellige ting og oplevelser at begive sig ud i udover surfing, så vi lover at du ikke vil kede dig under dit ophold hos os. Hver destination tilbyder sin egen lokale smag, unikke kultur og et fantastisk camp-personale.
Surfpakker

Vælg pakken som passer bedst til dit niveau og nyd godt af vores erfarne instruktører, som vil undervise dig på netop dit niveau.

Level 1

Basic - no lessons

Fantastisk sted, fantastiske instruktører, fantastisk natur, fantastiske bølger, fantastisk liv! :-)

Tina Borge Kvalsvik

Indkvartering

Shangri-La er defineret som et imaginært paradis på jorden. For os der arbejder på Lapoint har Shangri-La mange forskellige ansigter. Stadt og Hoddevik er absolut en af ​​dem. Lapoint startede op med sin surf camp i Stadt i 2008 og de fleste af vores gæster kommer tilbage hvert eneste år. En surftur til Stadt er en enestående oplevelse som ikke ligner nogle andre steder på jorden.

Vis

Villa Utsikten

Med den bedste udsigt i Hoddevik, giver Lapoint’s Villa Utsikten dig det bedste af både natur og indkvartering.

Sæson: Marts - November
Passer: Level 1 og 2
Alder: Fra 18 år

vis
Vis

Villa Innsikten

Villa Innsikten er et traditionelt norsk hus, der smelter sammen med sine omgivelser, og er perfekt beliggende i gåafstand til stranden.

Sæson: Marts - November
Passer: Level 1 og 2
Alder: Fra 18 år

vis