Quinta Lizandro - Ericeira

Indkvarteringen

Quinta Lizandro er vores nye hjem i Ericeira, skabt på vores unikke måde. Vi har fokuseret på at skabe en social indlogering, hvor du kan møde nye venner og skabe minder for livet. Villaen og dens faciliteter er skabt med plads til at være aktiv, slappe af, samt socialisere sig i større og mindre grupper. Det er alt sammen skabt i Lapoints ånd om at bringe mennesker sammen og skabe “GOODTIMES”, på en ægte og simpel måde. Vi har skabt et unikt sted med en enestående atmosfære, hvor du ankommer som gæst, men tage afsted som en ven. Herudover, kan du nyde den fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet, vores bar og restaurant på stedet, live underholdning, træningsfaciliteter, skate rampe, yoga område og vigtigst af alt; bølger på den anden side af vejen. Dette sted er let at elske.

Området

Ericeira er oprindelig en stille og charmerende fiskerby, som gennem de seneste år er blevet bedre kendt som en af Europas bedste surf destinationer. Byen tilbyder en sjælden kombination af en kompakt bymidte med sightseeing, restauranter og underholdning, samt nogle af de bedste surf breaks i verden. Ericeira er velsignet med vedholdende swells og en liste af surf spots der giver sjove, udfordrende og mindeværdige surf oplevelser for begyndere, øvede og erfarne surfere. Vi elsker at være her, og vi ved med sikkerhed at I også vil elske det. Quinta Lizandro er placeret syd for byen, med udsigt udover stranden Foz do Lizandro. Omgivet af betagende natur, top surf og fantastiske mennesker, vores nye hjem vil skabe de perfekte rammer for jeres næste surf ferie.


VÆRELSER & MISC

 

SUITE

En loft suite med en fortryllende udsigt over Lizandro Beach. Her kan du decideret tjekke surfen fra dit soveværelse. Massere af plads fordelt over to etager. Stuen udgør nederste etage, soveværelset øverste, og selvfølgelig et fint privat badeværelse.

DOBBELTVÆRELSE

Dobbeltværelserne er rummelige værelser med en afslappet indretning, perfekt for to venner eller et par. Alle dobbeltværelser har et privat badeværelse.

 

DORM MED HAVUDSIGT

Dorm med havudsigt er en suite version, med fantastisk udsigt til standen og surf, samt massere plads fordelt på to etager. Der er et område til afslapning i nederste etage, sove areal på øverste etage, samt et privat badeværelse. Dormet med havudsigt har en mands senge. Rummet er perfekt til folk der rejser alene, eller en gruppe af venner/familie.

DORM

Alle vores normale dorms er rummelige, har en mands senge og køjesenge og privat badeværelse. Sengene er komfortable, og du har en hylde, stik til elektricitet og en natlampe hver især. Dorms er den bedste måde at møde nye venner, så ligegyldigt om du rejser alene eller med venner, skal du ikke være bange for at bo på dorm, det er sjovt!

SERVICE

Daglig rengøring

Internet

Restaurant

Organiserede aktiviteter

24timers reception

FASILITETER

Svømmingpool

Yoga område

Bar

Restaurant

Skateboard rampe

Trænings faciliteter

Stue

QUICK FACTS

Distance til stranden: 250 m

Distance til byen: 2 km

Nærmeste restaurant: 200 m

Surfepakker i Ericeira

Bedste ferie nogensinde. SERIØST!

Anton Svensson

VÆLG STARTDATO OG BESTIL DIN REJSE