Surf Camp Sri Lanka

Frodige og tropiske Sri Lanka byder på fantastiske oplevelser, nye venskaber og en spændende kultur, men mest af alt, surfing og en surfferie i verdensklasse.

Hvorfor vælge Sri Lanka

Sri Lanka er en tropisk ø med verdensklasse surfing, der ligger øst for den sydlige spids af Indien. Her finder du fantastiske omgivelser med masser af dyreliv og en smuk natur, i sammensætning med perfekte surf forhold og en hyggelig stemning på campen. Sri Lanka er synonym med endeløse strande, et himmelsk køkken, tropisk klima og en lang række uforglemmelige steder at gå på opdagelse.

Hvad surfcampen tilbyder

Efter at have rejst rundt i verden på jagt efter perfekt surf, har vi lært, at den vigtigste ingrediens til en vellykket surfferie er at have nogen at dele sine oplevelser med. På vores surf camp i Sri Lanka er der altid gode tider, og du kommer til at kende mange dejlige mennesker, som du kan surfe med eller har en øl i solnedgangen med. I din tid hos os, vil du have mulighed for at deltage i mange aktiviteter, herunder yoga, safari, udflugt til teplantage mm, men du kan også vælge at planlægge din ferien helt som du ønsker - uanset hvad, du er sikker på at stå tilbage med et hav af unikke oplevelser og måske nye venskaber, der varer hele livet.Sri Lanka på film

A day in the life in Sri Lanka w. Lapoint Surf Camps

Lapoint Surf Camp Sri Lanka

Living and Surfing in Ahangama, Sri Lanka

Spot Check Sri Lanka

Learn to surf - Level 1

Learn to surf - Level 2

Learn to surf - Level 3

Surfpakker på Sri Lanka

Vælg det surfkursus som passer bedst til dit niveau og nyd godt af vores erfarne instruktører på surfskolen, som vil undervise dig på netop dit niveau.

Level 1

Basic - no lessons

Intermediate Coaching

Advanced Coaching

Perfekt lokation - midt på stranden - virkelig venligt personale og gæster.

Jon Goldstein

Indkvartering på Sri Lanka

Da vi valgte at åbne surfcamps på Sri Lanka var vi ikke i tvivl om at vores camps skulle placeres i Ahangama. Den smukke lokale strand ligger lige ved hoveddøren hvor verdensklasse bølger bryder ind over det hvide sand. Mirissa, kun 30 minutter væk, tilbyder et større udvalg af shopping, restauranter og natteliv.

Vis

Garden Villa

Denne villa er beliggende tæt ved stranden og med nogle af de bedste bølger for surfing. Slap af og nyd en kold drink i en af ​​vores udendørs-lounges i vores tropiske have.

Sæson: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis
Vis

Beach Villa

Vores Beach Villa er designet til at give vores gæster den allerbedste surfferie. Villaen har en tropisk have med swimmingpool, chill-out område og direkte adgang til stranden med fantastiske bølger.

Sæson: Hele året
Passer: Level 1, 2, 3
Alder: Fra 18 år

vis