Lær at surfe

Afprøv dine surffærdigheder i bølgerne og få mulighed for at udvikle dig sammen med vores erfarne instruktører.

Sådan arbejder vi

Vi tilbyder forskellige kurser, alle skræddersyet til at imødekomme præcist dét niveau du er på. Det er vigtigt for os at du, som vores gæst, får en tryg, udviklende og læringsrig surfoplevelse, hvor du samtidig kan slappe helt af og have så meget sjov som muligt i bølgerne, på stranden og på campen.

Surfcamps

Vores surf camps rundt om i verden deler alle samme mål og forudsætninger, hvor den hyggelige atmosfære og perfekte surfferie-forhold danner rammerne for at få dig igang med og lære at surfe. Vores fantastiske camp staff vil sørge for at du får et hyggeligt og afslappet ophold så du kan fokusere på at fange bølger og nyde en uforglemmelig tid.

Det var helt fantastisk og jeg lærte vildt meget på kort tid!

Any Gyllstrøm

Vores niveauer

Level 1Dette er for dig, der aldrig har surfet før eller dig, der bare har brug for at genopfriske det grundlæggende indenfor surfing.

Level 2Lær at surfe “green waves” og teknikken til at surfe både højre og venstre med bølgen.

Level 3Du kan surfe “green waves”, har styr på basis-teknikken og ønsker at øve dig på større bølger og lære at lave små manøvrer på selve bølgen

Intermediate CoachingHer fokuseres på din teknik, hvordan du positionerer dig i vandet, øger din fart og forbinder flere manøvrer på samme bølge.

Advanced Coaching – På dette højeste niveau vil fokus være rettet mod at optimere de aspekter af netop din teknik, som gør at du kan finpudse de sidste ting, der kræves for at dine sving bliver ekstra kraftfulde og dine take-off’s mere præcise på stejle bølger og dermed muligheden for at surfe barrels.

BasicDu har dit eget udstyr og har blot brug for et sted at overnatte og slappe af mellem dine surf sessions.

Ungdomscamp – Surf camp for unge i alderen 13-17 år. Lær at surfe, få en masse nye venner og få udviklet dine engelskkundskaber under dit ophold på vores surf camp i Ericeira.