080316_0860

5 gæster deler deres erfaringer med Surf Camp Portugal

 
Surf camp Portugal forbereder sig på åbningen i marts til endnu en sæson af surf, sol og #goodtimes. Derfor bad vi fem af vores gæster fra sidste år, til at videregive deres foretrukne ting om surfcampen og hvad gør det til det perfekte sted at lære at surfe eller tage sin surfing til det næste niveau.
 

 
Eline Lagerqvist Nilsen:
– Jeg har stadig lyst til at tage tilbage til surf camp Portugal, selvom jeg har været der fire gange allerede. Det er en af ​​mine foretrukne surfdestinationer. Det bedste ved stedet er alle de surf spots af absolut højeste kvalitet, man har rundt om sig. Du kan vælge mellem beach breaks, point breaks, reef breaks, små eller store bølger – bølger til alle surfere og niveauer. Byen Ericeira er super fed, med søde mennesker og lækker mad, alt dette gør at jeg bestemt kan anbefale denne surf camp til alle jeg møder. Et fedt sted med super surf!
 

 
Stefanie Cools:
– Sidste år i juni havde jeg en unik oplevelse på surfcampen i Portugal. Det var den bedste måde for mig at rejse alene på, for første gang. De venlige og sjove mennesker p campen, fik mig til at føle mig hjemme med det samme. Jeg elskede også det faktum, at du havde en masse frihed udenfor surfundervisningen, men at der altid var en mulighed for at deltage i fantastiske aktiviteter, hvis man havde lyst.
 

 
Samuel Bjørgan:
– Hvad jeg bedst kan lide ved surfcamp Portugal er menneskerne! Alle der arbejder på campen, er så åbne og sjove, så opholdet på surf campen er en garanti for at give en nye venskaber og få en masse sjove oplevelser. Selve campen er virkelig godt placeret, tæt på episk surf og godt natteliv. Det er så lækkert, at man kan gå fra campen, ned til et klassisk reef break.
 

 
Pernille Skipperud:
– Jeg rejser meget alene og surf campen i Portugal var et kanon sted, at lære nye mennesker at kende. Alt er sammensat, så du kommer hinanden ved socialt og personalet er mere end fantastiske til at få en til at føle sig velkommen og hjemme. Jeg mødte nye venner på surf camp Portugal, som jeg vil have for resten af ​​mit liv.
 

 
Ola Midtbø:
– Jeg tog til surf camp Portugal sidste sommer, og det viste sig at være en fantastisk og solfyldt surftur. Ikke alene har de top dygtige surfinstruktører der lærte mig at surfe, men vi oplevede også en masse udenfor selve surfingen. Nogle af højdepunkterne må have været hhv. turen til Lissabon og vinsmagningen på en lokal vingård ved kysten. Dette er absolut ikke sidste gang jeg rejser til Lapoint’s surf camp i Portugal.