080316_0860

5 grunde til at udforske Costa Rica om vinteren

   

  1. 1. Unik tropisk oplevelse

  Costa Rica er i en klasse for sig når det kommer til drømmende tropiske ophold, med uberørt natur og den karakteristiske følelse af Pura Vida, perfekt til afslapning i solen efter en lang vinter i koldt vejr. Udover surfing og actionfyldte aktiviteter som zip lining, ridning, vulkanvandring og ATV-eventyr, bør du også besøge vilde dyreparker som Corcovado National Park og Drake Bay for at komme tæt på aber, leguaner, fugle og dyr, du ikke finder ethvert andet sted i verden. Disse områder er også hjemsted for masser af vandfald, grønne bakker og andre frodige, betagende seværdigheder. Fra vores surfcamp i Costa Rica kan du tage på dagsture til det smukke Montuzuma vandfald, kendt for sine mange forskellige vandbassiner!

 

   1.  

   2. 2. Surfing

   Vi elsker surfing i Costa Rica om vinteren, da det tilbyder varmt tropisk vand og rene bølger til alle niveauer af surfere. Vores nye surfcamp i Costa Rica ligger kun en kort gåtur fra Playa Carmen i Santa Teresa, som har masser af gode bølger. En kort køretur mod nord ligger det smukke Playa Hermosa, hvor vi afholder de fleste af vores surf lektioner i begyndervenlige bølger. De mere erfarne surfere får deres spænding ved de regionale klassikere omkring byen som La Lora og Suck Rock.

  1.  

   

  1. 3. Vejret

  Temperaturen er omkring 30 grader, både inde og ude af vandet, næsten ingen regn og krystalklart vand, gør vinteren til den perfekte tid til at besøge Costa Ricas stillehavskyst. Om du vil blive på surf campen og slappe af eller gå på udforskning – dette er det bedste tidspunktet at gøre det. Kort sagt, Costa Rica giver alt det tropiske vejr, friske kokosnødder og gyldne solbrune farve du fortjener!

 

 

 1. 4. Eventyrlystne vandreture

Kendt for de fantastiske vulkanvandringer og flotte vandrestier gennem frodige skove, byder Costa Rica på fantastiske aktiviteter for eventyrlystne sjæle. Gå til Fortuna, Costa Rica, en lille by der er kendt for at være porten til Arenal Volcano National Park eller se den fantastiske Monteverde skov i skyerne. Vintertiden er perfekt til at udforske landets natur, med mindre mudder og tørrere vandrestier end under regnsæsonen.

 

 

 1. 5. Maden

Tropiske frugter og smoothies kan findes overalt og er helt sikkert på listen over hvad du skal spise i Costa Rica- perfekt til at få dine vitaminer igen efter de mørke og kolde dage derhjemme! I Santa Teresa elsker vi at besøge The Bakery, Chop It og Habaneros, hver med deres unikke udvalg af specialiteter. For den fulde liste over tips og tricks til succes i Santa Teresa, se vores guide til Santa Teresa, Costa Rica her eller spørg vores hjælpsomme personale på Lapoint Costa Rica under dit ophold.