080316_0860

All-girl surf tur til Marokko

For at fejre venskab, frihed og endeløse bølger, har den tidligere britiske surf-mester Laura Lou Crane, for nyligt taget nogle af hendes veninder med til Marokko på en all-girl surf tur.

 

 

Boende på vores camp i Taghazout, var denne energiske gruppe, bestående af Théa Mouysset fra Frankrig, Emilie Uttrup fra Danmark og Mariana Rocha Assis fra Portugal, klar på at udforske kulturen, befolkningen og de mange sjove bølger, som området kan tilbyde.

 

 

 

Med base i Taghazout, lige i centrum for alle aktiviteter, tog pigerne bl.a. på sandboarding i ørkenen, skateboarding, yoga og på shoppingtur på det unikke og traditionelle souk market. Det var dog havet, som fik det meste af pigernes opmærksomhed, som Laura forklarer, “med så mange verdensklasse spots, så tæt på campen, så surfede vi nogle helt fantastiske bølger hver dag – ofte hvor det kun var os piger ude i vandet”.

 

 

 

Thea tilføjer: “De lokale er fantastiske, så venlige og hjælpsomme – området rev benene væk under mig. Så anderledes og eksotisk. Jeg glæder mig sådan til at komme tilbage”.

 

Klik nedenfor, for at se alt det sjove de lavede. Udgivet af @thomasbrunfilm