080316_0860

Costa Rica rejseguide

Svøm i turkisfarvet vand, vandre på vulkaner, surf ved hvide sandstrande, eller udforsk de varme kilder eller tropiske vandfald; at besøge Costa Rica er virkelig noget, der burde være på enhver rejsendes to-do liste! Pura Vida-livsstilen vil helt sikkert være noget for dig, og det Jurrasic Park lignende landskab vil få dig til at føle, at du er på en anden planet.

 

 

Santa Teresa & Mal Pais

En fantastisk stemning, frodige omgivelser, god surf og flotte strande som Playa Carmen og Santa Teresa Beach er kun nogle af grundene til, at vi valgte denne landsby som vores hjem. I hjertet af Santa Teresa finder du masser af restauranter, barer og shopping til dine tropiske behov – for yderligere information kan du læse mere om vores topvalg i vores guide til Santa Teresa, Costa Rica.

 

 

Mal Pais ligger lige syd for Santa Teresa, og er endnu en charmerende landsby – populær blandt surfere og rejsende. Denne by er mere stille i forhold til Santa Teresa, og et fantastisk sted for dem, der søger at tænde deres zen mode efter eventyrlystne dage.

 

 

Tamarindo

Denne lille by i den nordlige del af landet er kendt for fantastiske strande som Playa Grande, og hjemsted for store læderskildpadder. Uanset om du rejser med venner eller familie på en eventyrlig ferie eller som et par, der ønsker at slappe af, så er Tamarindo en fantastisk kombination af tropisk paradis og action fyldte dage fulde af aktiviteter.

 

 
Montezuma

Montezuma er en lille strandby kendt for sin boheme attitude og kunstneriske beboere, og mest berømt for de helt utrolige Montezuma vandfald. Byen byder også på mange autentiske og hyggelige restauranter og barer, som er gode vandhuller efter at have tilbragt dagen i junglen. Montezuma er oprindeligt en fiskerby, i dag et populært trækplaster for unge rejsende, der nyder landsbyens afslappede livsstil. Montezuma er et ubekymret sted med en kærlig atmosfære. Det er også udgangspunktet for mange af de populære bådture, der sætter sejl herfra, herunder den fantastiske Tortuga Island snorkling tur – som vi inviterer alle vores gæster på Lapoint Surf Camp Costa Rica til at deltage i.

 

 

Corcovado National Park & Drake Bay

Det er umuligt ikke at nævne Corcovado National Park & ​​Drake Bay, når man tænker på Costa Rica, og med god grund. Genkendt af mange som en af ​​de mest biodiverse steder på jorden, vil du opdage et fantastisk dyreliv, vandfald og eventyrlige landskaber.

 

Photo by Perry Grone on Unsplash

 
Monteverde Cloud Forest Reserve

Dette fantastiske dyrelivsreservat i Monteverde regionen er en af ​​de bedste i Costa Rica. Oppe i skyerne omkring 1440 meter over havets overflade vil du være vidne til et af de frodigste landskaber du nogensinde har set. Vandfald, dyreliv, bjerge og en levende kultur udgør dette forbløffende område – og får dig til at opleve en ægte følelse af Pura Vida (rent liv).

 

 

Tortuga Island

En rejseguide til Costa Rica ville aldrig være komplet uden denne perle. Vi har taget gæster på Lapoint Surf Camp Costa Rica til Tortuga Island i årevis. Rejs med båd fra Montezuma til en fjern ø, hvor du kan snorkle i krystalklart vand og tag en kølig kokosnød på en af ​​strandbarerne. Åh, og pas på hvaler og delfinerne – dette område blomstrer med dyreliv.

For flere tip om Costa Rica, spørg vores venlige personale. Vi hjælper gerne med at organisere dit ophold til Lapoint Surf Camp! Ønsker dig en god tur og Pura Vida.