080316_0860

DANSK GLÆDESSPREDER I KROATIEN

– Kitesurfing er en kombination af livsstil, meditation og sport, siger Jeppe (24) fra Aalborg. Mød den danske app-udvikler der skal arbejde som camp manager og instruktør på vores camp i Kroatien denne sommer.

 

 

Hvad er kiting for dig?

For mig er kiting så meget mere end en fritidsinteresse. Det giver mig frihed og et adrenalinkick som ikke kan sammenlignes med noget andet i mit liv. Jeg anbefaler kiting til alle jeg møder; det er den bedste følelse!

 

 

Hvordan vil du levere oplevelser for livet til kite hungrende gæster i Kroatien?

Kite spottet i Kroatien er super godt med lavt, fladt vand, hvilket er ideelt for begyndere som vil lære og surfere som ønsker at øve tricks. Der er også masser af andre tilgængelige aktiviteter på programmet, såsom klarting, SUP, cykling, vandfald, bådture og vinsmagning.

 

 

Hvordan er din instruktør tilgang?

Mest af alt, så ELSKER jeg at undervise! Baseret på min certificering gennem IKO, vil vi have teoretiske elementer, praktiske lektioner i vandet og videoanalyse til at identificere potentielle forbedringer. Det bliver super sjovt!

 

 

Hvad er dine forventninger til sommeren?

Jeg er sikker på, at det bliver sjovt og spændende. Jeg arbejdede som instruktør på campen i Esposende sidste år, og jeg håber at denne sommer bliver tilsvarende med masser af nye venner, søde mennesker og Goodtimes. Velkommen til Kroatien!