080316_0860

DERFOR BURDE SOLO REJSER VÆRE PÅ DIN BUCKET LISTE

For mange virker tanken om at rejse alene, som en skræmmende idé, men som mange har fundet ud af; hvis du formår at krydse den magiske linje af din komfort zone og kaster dig selv ud i verden af solo rejsende, venter der en fantastisk rejse. Læs videre og få de bedste grunde til at rejse solo til en af vores surf camps.

 

 

Find magien udenfor din komfort zone

At overvinde frygten ved at rejse et nyt sted hen alene, vil med sikkerhed give dig et adrenalin boost, og en helt ny følelse af at være i live. At tage beslutningen og bestille rejsen af dig selv er faktisk den mest skræmmende del. Når du sidder om bord på flyet, på vej til et tropisk paradis, vil du opnå en stor følelse af frihed og tilfredshed. Den tryllebindende følelse af endeløse muligheder er afhængig. Når du først har prøvet at rejse solo én gang, vil du med garanti gøre det igen.

 

 

Øg din selvtillid

At rejse alene til en af vores camps og lære at surfe, vil med sikkerhed udfordre dig positivt. Ved at få nye venner under surf lektionerne og på vores surf camps, vil du indse at du er i stand til meget mere end du aner. Ved at rejse, surfe og mestre sociale situationer under nye omstændigheder med dig selv, vil du opnå et autentisk og hjertefølt selvtillids boost.

 

 

Få venner for livet

Du vil blive overrasket over hvor mange der rejser alene til vores surf camps, men også hvor nemt det er at lære nye mennesker at kende. Det er på mange måder nemmere at få nye venner når du er med dig selv, da en åben og nysgerrig imødekommenhed tiltrækker flere. Når du bor på en af vores surf camps er der også en fantastisk mulighed for at møde mennesker fra hele verden. Du vil sikkert tage dig selv i at have interessante samtaler med ligesindede rejsende fra andre lande og kulturer. Du vil sikkert også opleve nye sider af dig selv og lære dig selv bedre at kende.

 

 

Læg verden for dine fødder

Når du rejser alene er du meget fleksibel og kan begynde på at strege surfing af din bucket liste, uden at skulle vente på det rigtige tidspunkt. Mange mennesker venter i flere år på deres venner der siger at de vil tage med, men aldrig gør det – det er altid det forkerte tidspunkt eller grund til ikke at tage af sted. Verden er derude, ventende på dig. Og det bedste du kan gøre er at starte med at udforske dig selv! På vores surf camps vil du møde ligesindede folk du kan blive venner – og fortsætte din rejse – med. Når du pludselig skal planlægge dit næste eventyr, bliver det meget nemmere når du har folk med ”ja-hatten” om bord, der vil det samme som dig!