080316_0860

Derfor er det tid til et Nordisk Eventyr

Vores camp i Hoddevik, Norge, er et unikt sted, og gennem de koldere måneder er der tilmed tilføjet en smule magi til stedet. Her er vores favorit ting at tage sig til i efteråret.

 

 

Afkobl fra verden udenfor

Beliggende mellem majestætiske fjelde, placeret på det øde vestkysten af Norge, er det et fantastisk sted af koble af fra verden omkring os og være helt tilstede i øjeblikket. Som efteråret trænger sig på, samler vi os omkring bålet, en kop varm chokolade og gode samtaler. Der findes ikke nogen bedre kombination end frisk fjeldluft og en god surf session, efterfulgt af en hyggelig aften med dine rejsepartnere. Vær med til brætspil, læs en bog og nyd at der ikke er noget sted du hellere vil være.

 

 

 

Nyd de enestående udsigtspunkter fra fjeldtoppene

I mens at efteråret farver fjeldene i forskellige farver, er tidspunktet perfekt for smukke vandreture i Hoddevik. Tag på vandretur op til et af udsigtspunkterne med udsigt udover bugten. Her vil du blive belønnet med nogle spektakulære syn; den hvide strand og de rullende fjelde. Alle med små prikker af får og små traditionelle norske hytter. Det majestætiske landskab og ofte dramatiske vejr vil gøre, at du for alvor føler dig i live.

 

 

 

Tag på stjernekiggertur og bliv ét med naturen

Siden Hoddevik ikke har det store lysforurening, gør at de mørke måneder er en perfekt mulighed for at kigge på stjerner og lade dig give hen til det smukke sceneri. Tag ud at vandre på en klar aften, kig op på stjernerne og bliv ét med naturen.

 

Photo by Niklas Garnholz on Unsplash

 

 

Afslapning i vildmarksbadet og saunaen

På campen har vi vores eget vildmarksbad, perfekt til afslapning efter en surf session og de kølige efterårsdage. Hver udenfor og nyd det flotte landskab, samtidig med at du tager afslapningen til det næste niveau. Det lyder ikke dårligt, eller?

Vi har også en sauna i en af vores hytter, så du på den måde kan få den autentiske skandinaviske oplevelse. Traditionen er at hoppe i havet og derefter løbe tilbage i saunaen, men det er kun for vovehalsene. Lige meget hvad du vælger – varmen fra saunaen skulle have gode sundhedsmæssige fordele. Det siges at hjælpe på musklernes afslapning, forbedre blodcirkulationen og tilmed udløse endorfiner – kroppens ”feel good” kemikalie. Gode tider!

 

 

 

Tjek nogle af dine bucketlist oplevelser af

I takt med at vi nærmer os vinteren, vil du måske være så heldig at få lyst din surf session op med nordlys eller blive drysset til med sne. Dette er en oplevelse ud over det sædvanlige. Den vil være hos dig resten af dit liv. Er du klar til at besøge os i Hoddevik?