080316_0860

DET DANSKE SURFELANDSHOLD TAGER TIL CAMPEN I MAROKKO

Vi havde en snak med holdet om deres planer, drømme og hvorfor Marokko er det perfekte sted for deres første internationale træningslejr.

 

Oliver Hartkopp

 

Hvorfor har I valgt Marokko til denne træningslejr?

 

Emilie: Vi valgte Marokko, da du har garanteret gode bølger denne tid på året! Da vi har et nyt trænerteam med den talentfulde Paulo Rodrigues og Christen Søndergaard (hold leder), føler vi os sikre på at tage en mere international tilgang og presse os yderligere.

 

Paula Ahlers

 

Marius Aagesen

 

Emilie Uttrup

 

På hvilken måde har en talentfuld træner som Paulo påvirket holdånden?

 

Anne-Sofie: Paulo har påvirket holdet på så mange måder – især ved at fokusere på bedre kommunikation og hvordan vi kan hjælpe hinanden som et hold. Han har også en praktisk tilgang; når man er bosat i Danmark, kan man ikke surfe hver dag, så Paulo har givet os nogle gode øvelser og et træningsprogram, vi kan bruge, når vi ikke er ved havet.

 

Marius: At få Paulo som træner har skabt en følelse af sammenhold, som vi ikke havde før. Siden jeg begyndte at arbejde med Paulo i Portugal har jeg helt sikkert taget mine surf færdigheder til næste niveau. Det kan være lidt nervepirrende at få en videoanalyse af dig selv, men alle disse detaljer gør poleringen af vores færdigheder nemmere.

 

Paulo Rodrigues

 

Marius Aagesen

 

Robert Storm

 

Hvad er det bedste ved Marokko og camp livet?

 

Maria: God placering, velsmagende mad og sjove aktiviteter! Personalet er meget hjælpsomme og sørger for, at vi er opdaterede med det daglige program og de sociale aktiviteter.

 

Oliver: Det faktum, at campen ligger i gåafstand til nogle af de bedste bølger i hele Marokko, gør det til et unikt sted. Campen har alt hvad du behøver, hvis du vil have gode minder og en sjov surftur med dine venner. Du kan også tage på spændende dagsture – vi tog til Paradise Valley, hvor du kan hoppe fra klipperne ned i dybe naturlige vandbassiner.

 

Oliver Hartkopp

 

 

 

Christen og Paulo; Hvad er hovedmålet for holdet i 2019?

 

Vores hovedmål for 2019 er at fokusere på holdånden, hvor holdmedlemmerne motiverer og hjælper med at presse hinanden til at blive bedre surfere. Vi er spændte på at se hvad arbejdet med Lapoint vil bringe i fremtiden.

 

 

Anna Julie Lacour

 

Christoffer Hartkopp

 

Photo credit: @ilostawavein79