080316_0860

Det rette sted at tage hen for eventyrlystne sjæle

Med kun en lille flyvetur fra Europa finder du en verden der er totalt anderledes, fyldt med eksotisk stemning, lyse farver og unik kultur. Marokko er et sted uden sammenligning. Perfekt til dem der har den rette mængde af eventyrlyst og som længes efter at prøve noget anderledes. Vores surf camp i Taghazout har en afslappende atmosfære der drager passionerede surfere og rejsende fra alle verdens hjørner. Her er nogle af vores favorit aktiviteter som man bør prøve mens man er her:

 

 

Surfing i Afrika!

 

Højsæsonen er lige om hjørnet i Taghazout, og netop nu er det perfekte tidspunkt at tage af sted efter fantastiske bølger. Taghazout er surf mekkaet i Marokko med dens autentiske surf stemning, der er forskellig i forhold til alle andre steder. Denne lille strandby, populær blandt turister i flere årtier, har et sikkert miljø med en afslappet atmosfære der er skabt af venlige lokale og passionerede surfere. Vores surf camp er placeret ca. 50 meter fra havet og har en perfekt lokation for at tjekke verdensklasse bølger ud. Efter din surf session kan du slappe af på vores tagterrasse og nyde udsigten. Imens kan du lære dine nye surf venner at kende, over et par øl til solnedgangen.

 

 

 

Udforsk det smukke Paradise Valley

 

Omkranset af majestætiske og forgyldte bjerge, en jungle af palmetræer og naturlige klippe-pools, lever dette sted virkelig op til dets navn. Vi arrangerer dagsture til Paradise Valley fra vores camp, da det med sikkerhed er et must når du besøger Marokko. Vi bruger dagen på at udforske, springe fra klipper og svømme i det turkise vand. Er du klar til en omgang action?

 

 

 

Prøv noget nyt og tag på sandboarding

 

Tilsæt ekstra krydderi på dit surf eventyr og tag med os på en sandboarding session i Little Sahara! Dette unikke eventyr giver dig et smukt blik ud over havet mens du sandboarder sand klitterne. Det er bestemt ikke noget der skal misses blandt de dræstige sjæle! Efter sandboarding tager vi til den hyggelige kystby Tamri og får frokost, en by der er meget kendt for sin smagfulde version af den lokale marokkanske specialitet Tajine.

 

 

 

 

Træd ind i den magiske verden af en ’souk’

 

En ’souk’ er en traditionel markedsplads, der ofte både er hjerte og sjæl i mange afrikanske byer. Når man besøger en Souk, føles det lidt ligesom at træde ind i Genies grotte; der er fyldt med farver, dufte, krydderier, smykker og en smule magi. Tag med på vores dagstur til Souk i byen Agadir – det største marked i hele Marokko. Denne Souk har en fantastisk beliggenhed i forhold til shopping, at smage traditionel te og komme tæt på den marokkanske kultur.

 

 

 

Let the good times roll!

 

Vores camp er ikke kun den perfekte base når du udforsker og vil have det bedste ud af Taghazout, vi har også spændende ting at foretage sig på campen. Gennem dit ophold inviterer vi dig til at være med til filmaften under stjernerne på vores tagterrasse, deltage i vores beer pong turnering, finde din indre musiknørd frem under musikquizzen og have det sjovt til BBQ middagen, eller feste med dine nye venner.