080316_0860

Er du på jagt efter eventyrfyldte dage i naturen? Stop din søgen nu!

Hoddevik er vores favorit strand, og med god grund. Den unikke kombination af majestætisk natur og fredelige omgivelser og mange aktiviteter, gør det til det mest perfekte sted for dit surf-eventyr. 

 

 

 

Surf

 

Uanset hvor mange steder du har været og rejst til, så er surfing i Hoddevik noget ganske særligt og noget helt andet. Det bliver af mange af stedets gæster, beskrevet som et magisk sted. Du møder ikke det typiske tropiske paradis men derimod en vild natur. Landskabet omkring dine surflektioner vil være breath-taking natur og fjelde – et miljø som for alvor vil være med til at du vil føle dig i live. Hvis du er heldig får du måske et lille glimt af sne og/eller nordlys – dette kan nogle gange opleves i de mørkere måneder. Med dette set-up vil du få minder for livet.

 

 

 

SUP

 

SUP er den perfekte måde hvorpå du at opleve den dramatiske kystlinje på Vestlandet i Norge. Vi vil starte med at padle fra den smukke strand, hvor du kan nyde en one-of-a-kind udsigt før vi tager du og udforsker grotterne lige udenfor Hoddevik. Få en ordentlig følelse af eventyr samtidig med at du kommer helt tæt på den vilde natur!

 

Skateboarding

 

Den ikoniske vej, som fører ned til Hoddevik giver dig nogle helt uforglemmelige udsigter – særligt stående på et longboard. Cruise gennem de små farverige hjem, grønne fjeldsider og fåreflokkene – her er der stor chance for gåsehud på arme og ben. Der findes også en mini-rampe på campen, hvor du kan føle flow og møde nye venner.

 

 

Beach volley

 

Alt i Hoddevik handler om at være udenfor og vi elsker at lege på stranden og i vandet. Du kan bruge stranden til et utal af forskellige lege, omgivet af meget plads og drømmende omgivelser. Få fat i dit crew fra campen og tag ned på stranden til en omgang volley – det vil være en kamp du ikke glemmer!

 

 

 Yoga

 

Hoddevik har en ganske særlig måde at få dig til at føle dig i kontakt med naturen. At dyrke yoga her er helt perfekt, idet det her er nemmere at være tilstede uden støj og larm fra nærliggende byliv. I løbet af sommeren giver den lokale yoga-instruktør, Gry, fantastiske yogatimer i laden, omringet af grønne fjelde og maleriske hav.

 

 

Bål

 

Intet gør en god dag med surf og eventyr mere fuldendt end et stort og flot bål. Lav et bål på stranden, tag med skumfiduser og dine venner, og du vil have alt hvad du behøver i livet. Sæt gang i nogle samtaler rundt om bålet og lad mobiltelefonen blive på campen. En lille digital-detox er den bedste måde at møde og komme i kontakt med dine fælles-rejsende.

 

 

 

 

Tur

 

I Hoddevik finder man mange smukke og fantastiske udsigtspunker, som du kan gå ud og opleve og udforske. Selv om turene er stejle vil udsigterne som du oplever gøre bod på det. Ligesom ’af alle gode ting i livet’, så ligger det bedste udenfor din komfort zone. De aktive dage og den friske luft vil få dig til at føle dig fuldstændig genopladet.

 

 

 

 

Sjov & leg på campen

 

På campen har vi en masse forskellige aktiviteter som du kan deltage i med dine nye surf-venner. Vi bestræber os på at skabe en ’feelgood vibe’ hvor alle føler sig velkomne. Du bestemmer selv hvordan din fritid skal bruges. Join os gerne på trampolinen, ved bordtennisbordet, eller slap af med en god bog og en kop varm kakao, alt imens du suger de smukke omgivelser til dig.