080316_0860

Ericeira – det perfekte tilflugtssted

At tage på ferie til sydeuropa i foråret er en fantastisk måde at få fornyet energi til sjælen, efter en lang vinter med kolde morgener og alt for meget tøj. Kombinationen af ​​sjove aktiviteter, fascinerende kultur og fantastisk mad og vin, gør Ericeira til den perfekte ferie tæt på hjemmet. Her er vores begrundelse for, hvorfor du bør tage på en forårsferie.

 

 

Udforsk en traditionel portugisisk by

Ericeira er en lille kystby i det vestlige Portugal, med traditionelle fiskehytter og hyggelige brostensbelagte veje. Foråret er en god tid på året til at nyde udendørs caféerne og lade dig forkæle af al den lækre mad, du kan finde på hvert hjørne. Solrige dage får denne charmerende by til at summe af liv!

 

 

Få et stykke af paradis for dig selv

De fremragende surfstrande i Ericeira er berømte over hele verden. Foråret er et godt tidspunkt til, at fange de gode bølger, med konsistente dønninger og færre mennesker i vandet. For et endnu større surfbaseret eventyr kan du udforske nærliggende hotspots, såsom verdenshovedstaden for store bølger, Nazaré, og surfbyen Peniche.

 

 

Nyd fantastiske vandreture

Som kystby tilbyder Ericeira en masse smukke vandreture, der tager dig forbi rullende grønne bakker og billedskønne strande. Den blide brise fra Atlanterhavet og den spektakulære udsigt, vil med sikkerhed blæse livet tilbage til kroppen!

 

 

Få ny energi

Start den varmere sæson og få et energi boost fra yoga, surfing, CrossFit eller løb. Hvad med en løbetur om morgenen eller yoga på stranden, omgivet af majestætiske klipper og vilde blomster? Vores camp Quinta Lizandro i Ericeira er placeret kun fem minutter fra stranden – et ideelt sted for dem, der søger en aktiv ferie. Vi har endda en skatebowle og udendørs fitness, så der er noget for enhver smag!

 

 

En romantisk tur

Duften af ​​foråret, de varmere temperaturer og den fremragende mad og vin er perfekt til en romantisk tur med din partner. Fra campen har vi dagsture til en idyllisk familieejet vingård uden for Ericeira, med fantastiske omgivelser, der med sikkerhed vil efterlade dig imponeret. De romantiske omgivelser er perfekte for par, men også for grupper af venner, der ønsker en sjov dag med at udforske området! Om foråret er vejret dejligt, og ikke for varmt, hvilket gør denne tid perfekt til udflugter.

 

 

Oplev Lissabon

Ericeira der kun ligger 30 minutter i bil fra Lissabon, har det bedste af to verdener; både smukke strande og en charmerende hovedstad, er inden for rækkevidde. Lissabon har fået en del opmærksomhed de sidste par år, og bliver stadig mere populær på grund af sin charmerende atmosfære, flotte arkitektur, bykunst og lækker mad. Hvis du er i Portugal i April, skal du sørge for at besøge den berømte gourmet havfestival; Lissabon Fish and Flavours. (Den 4.-14. april 2019.)

 

 

Stor værdi

At rejse til det sydlige Europa er generelt billigere i løbet af foråret end om sommeren. Hold derfor udkig efter tilbud og indstil prisalarmer på flyrejsesøgningssteder som Momondo og Skyscanner. Ved at få billige flybilletter til Lissabon betyder det, at du kan forkæle dig selv endnu mere under dit ophold i Ericeira!