080316_0860

Gony Zubizarreta & Marlon Lipke surfer i Hoddevik, Norge

Professionelle surfere og Lapoint advocates, Gony Zubizarreta og Marlon Lipke udforskede ufamiliært terræn på en tur til vores surf camp i Hoddevik, Norge.
Surfing mellem høje bjerge og gamle vikinge landsbyer gjorde det til en uforglemmelig bølgejagt.


 
Gony Zubizarrete har surf erfaring fra hele verdenen, lige fra Hawaii til hans hjemme-break i Ericeira, Portugal. Men da han oplevede Hoddevik stod han stadigvæk måbende over omgivelserne.
 
– Det var vanvittigt, det var slet ikke som noget jeg nogensinde har oplevet før. Mine forventninger var høje efter at have hørt historier fra venner som har været der på surf tur, men jeg var fuldstændig forbløffet.
 

 
Marlon Lipke nævnte at selvom de blev udfordret med hårdt vejr og svære surf forhold under rejsen, så lykkedes det alligevel at score noget sjove bølger.
 
– Det er en vanskelig bølge med en masse af sjove sektioner at ramme. Opsætningen mellem høje bjerge gjorde at hver session var en ydmyg og spændende oplevelse af at være i naturens hænder.
 

 
Mellem bjerge, strand og landskab, fandt drengene sig hurtigt til rette i det lokale surf fællesskab og camp livet. Dagene gik med surf og aftenerne med afslapning i træfyrede spabad sammen med de andre gæster.
 
– Du føler at du lever i et eventyr, hvilket du faktisk lidt gør. Jeg har allerede trang efter at rejse tilbage og jeg vil helt sikkert holde øje med vejrudsigten i efteråret, siger Marlon.
 
Dyk ned i sceneriet og surfingen her.