080316_0860

Guide til Bali, Indonesien

Det er svært at vide hvor man skal starte når man noterer sig ting der skal opleves på Bali, da hele øen er et skattekiste af aktiviteter, must-sees og tropiske godheder. Vi har alligevel forsøkt at koge det ned til det helt essentielle af hvor skal man hen og hvad skal man opleve under et ophold i Bali.
 

 
Canggu
 
Canggu, hjemmet for Lapoint Bali siden 2012, er et meget unikt sted. Hele området har en levende rejse vibe og det er himlen for enhver der er til overkommelig, lækker mad, drikkevarer og smoothies.
 

 
Shopping er også fantastisk med masser af mode, smykker og livsstil butikker langs både Batu Bolong og Echo Beach. Bølgerne er rigelige, med fremragende spots til alle niveauer, lige fra begynder til avanceret.
 

 
Uanset om du er ivrig efter fester og beer-pong turneringer på Old Man’s, Instagram-værdige smoothie bowls på Shady Shack eller en kokosnød under solnedgangen på Echo Beach, så har Canggu det hele!
 
Seminyak
 
Hjem til noget af det bedste shopping på øen, samt endeløse bar og restaurant muligheder, Seminyak summer med liv. Drifter Surf Shop, Seminyak Village indkøbscenter, The People vs., Channel Island Flagskibsbutik og Nyoman Gallery er kun få af mange ekstraordinære steder i shoppingområdet. Vi elsker at stoppe ved Potato Head for en velfortjent shopping pause og nyde nogle drinks ved poolen. Tjek også Revolver, som efter vores mening serverer den bedste kaffe på Bali.
 

 
Uluwatu
 
Uluwatu og de omkringliggende områder af Bingin og Padang Padang på Bukit-halvøen er hjemsted for mange af de bedste bølger på jorden. Hvis du er dygtig nok, så benyt lejligheden til at padle ud ved nogen af spottene her, som alle er omgivet af høje klipper og krystalklart vand. Der er også masser af lækker mad og udvalg af barer, som den berømte Single Fin i Uluwatu, Cashew Tree i Bingin, Bukit Cafe og Budha Soul i Padang, som alle er regionale stand-outs.
 

 
Sanur
 
Stedet for mange af Lapoints level 2 og 3 klasser, Sanur, nær Turtle Island (Serangan) er hjemsted for den smukkeste lagune og hyggeligste rev på øen. Sanur tilbyder en afslappet stemning med en række store hangout-spots, og det er perfekt til både solbadning ved lagunen og chill-sessions under solnedgangen.
 

 
Tjek Tree Bar i Artotel Beach Club for den ultimative daybed oplevelse og Fire Station for en solid bøf og deres berygtede Long Island ice tea. Til frokost er både veggie burger og smoothie bowl på Soul in a Bowl tips til garanteret succes. Genius cafe på den sydlige ende af stranden er også et besøg værd for lækker mad og hurtig wifi.
 

 
Ubud
 
“Hvad skal man lave i Ubud” er et af de mest almindelige spørgsmål, vi får fra gæsterne på udkig efter en sjælfuld oplevelse.
 

 
Vi elsker Ubud’s unikke templer, frodige, spektakulære natur og yoga-alternativer i verdensklasse. Uanset om du vil møde aberne i abeskoven, se de fantastiske risterrasser, besøg Goa Gajah eller lave en session af vinyasa på Yoga Barn, Ubud har dig dækket. Kontakt venligst booking eller spørg vores personale for yderligere information.
 

Foto af Matthew Oldfield