080316_0860

Hoddevik Surf Festival

Kom med os til vores yndlingsbugt den 30 maj til den 2. juni til Hoddevik Surf Festival. Det er en festlig fejring af alt det fantastiske ved surfing og Goodtimes med spændende mennesker fra hele verden. Vi samles til en sjov surf konkurrence, skateboarding, SUP, masser af andre aktiviteter og en musikalsk performance med Jonah Lake.

 

 

Beliggende mellem majestætiske bjerge i det vestlige Norge, omgivet af betagende natur og en unik energi, er Hoddevik den perfekte placering for eventet. Enhver tur hertil er noget ganske særligt, og denne forlængede weekend er ingen undtagelse, for den vil eksplodere med fede vibes! Hoddevik har en særlig stemning, der får alle til at føle sig velkomne og forbundne, så vi håber at du vil være med og dele stoken! Gør dig klar til minder for livet, god surf og masser af nye venner.

 

 

Weekenden lang vil festivalen være vært for en longboard og SUP surf konkurrence i kategorierne juniorer, kvinder og mænd. Det er helt klart en særlig oplevelse, med det unikke kystlandskab og stejle terræn som baggrund for din surf. Vinderne kan se frem til nogle fantastiske præmier fra vores partners in crime: Surfers.se, SUP.no, Erviks surf shop. Hvis du er klar på sjov, så kontakt katrine@lapointcamps.com for at skrive dig op til konkurrencen! Strukturen bliver 20 min. heats med 4 surfere i hvert heat.

 

 

Om dagen vil vi have mange andre aktiviteter på programmet, såsom skimboard, SUP, longboard skate, slackline og beachvolley. Om aftenen vil vi fortsætte fejringen af surfer sporten og nyde livemusik fra den svenske surf musiker Johan Otterdahl aka Jonah Lake. Vi vil servere middag, drinks og sørge for at festen går over i historien.

 

 

For at komme til festivalen kan du hoppe på en af vores kørselsordninger fra Gøteborg, via Oslo, med afgang d. 28. maj. Vi vil også organisere en samkørsel fra Stockholm, hvis der er nok mennesker, der gerne vil have et lift derfra. Send en mail til margareta@lapoint.se hvis du gerne vil booke en plads i bilen og få en fabelagtig roadtrip. Det er nærmest en spirituel oplevelse at køre over bakketoppen og se ned ad den ikoniske vej, der leder ned til Hoddevik dalen og surf spottet. For info om offentlig transport fra Oslo, tjek nettbuss og færgen fra Bergen. Hvis du booker med os, vil vi hjælpe dig med at organisere en shuttlebus fra enten færgen eller busstoppet. Den her festival er en fantastisk mulighed for at tage på eventyr og opleve spektakulære Hoddevik!

 

 

Se vores Facebook event for mere information. Vi ser frem til at dele både bølger og Goodtimes med dig!