080316_0860

Hvorfor vi altid vender tilbage til Hoddevik

Hoddevik gør et stærkt indtryk på alle besøgende. Fængslet af sin skønhed, rå og umiskendelige stemning, vender de fleste af os tilbage til denne smukke bugt blandt fjeldene. Nedenfor vil vi se på nogle af grundende til hvorfor.


 

Du føler at du hører til

 

Det der gør Hoddevik så speciel er fornemmelsen af, at være en del af et sammenhold – du føler dig altid velkommen og inkluderet når du kommer her. Siden samfundet er så lille, vil du ofte lære alle folk at kende meget hurtigt, og det faktum, at bugten er ret afsondret får dig til at føle, at du er en del af en anden verden. Energien er altid god og stemningen på campen vil med sikkerhed begejstre dig. Med en atmosfære som denne er det nemt at føle sig hjemme, og meget svær at forlade.

 

 

 

Et unikt surf spot

 

Placeret blandt vikinge bosættelser, sandstrande, høje fjelde, samt masser af bølger med traditionelle og vilde backdrops, gør Hoddevik til et unikt rejsemål i verden. Norge vil formodentlig ikke være den første surf destination du kommer i tanke om når du tænker surfing, men for mange ender Hoddevik med, at være deres favorit surf destination. Du kan naturligvis kombinere surfingen med at udforske området, der er fyldt med gode vandreruter og betagende udsigtspunkter lige rundt om hvert et hjørne.

 

 

 

Det er nemt at få venner

 

Det er meget nemmere at få en tilknytning til mennesker uden distraktionen fra byens stress. Hoddevik tillader dig virkelig at koble fra og giver dig frihed til, at få fantastiske minder med dine nye venner på campen. Samtidig med at du er afslappet og fokuseret på hvad der gør dig glad, vil du knytte dig til ligesindede mennesker over jeres fælles passion for surfing og havet. Vi vil invitere dig til mange sociale aktiviteter gennem ugen for at sikre, at du får nogle mindeværdige oplevelser. Kort sagt, det er menneskene i Hoddevik der er med til at gøre stedet specielt, og få det bedste frem i folk. Derfor vil du sandsynligvis få et fantastisk ophold 🙂

Forresten, kom og deltag i Hoddevik Surf Festival i Maj og bliv en del af festen!

 

 

 

At være i et med naturen

 

Shangri-La er et udtryk der definerer paradis på jorden, og for os er Hoddevik på mange måder vores utopia. Med dets dramatiske landskab, kan du ikke undgå at få en følelse af at være i et med naturen. Placeret på Stadlandet, det vestligste punkt i Norge, med smukke strande der strækker sig mellem majestætiske fjelde og det store hav. Det er et sted som får dig til at føle, at du lever! Derudover tæt på hjemmet for mange af vores gæster fra Norge og Sverige. Hoddevik er tilgængelig via en masse offentlige transportmuligheder. Det kræver meget lidt planlægning, i forhold til den store oplevelse du får for livet.

 

Find ud af mere om Hoddevik her. Vi ses!