080316_0860

Ikke helt klar til efteråret og hverdagen endnu?

Hvis du er på udkig efter at forlænge din sommer, bør du vende snuden mod Bali og rejse til den tropiske paradis-ø og vores surf-camp i Canggu. Det er stadigvæk tørsæson her og det er den bedste tid på året for gode bølger! Intet andet forbereder dig bedre til vintermånederne end et boost ad D-vitamin og Goodtimes! Her er vores favorit aktiviteter på Gudernes ø:

 

 

Surf din hjerne ud

 

Dette er det bedste tidspunkt på året for gode bølger, og derfor det bedste tidspunkt at besøge vores favorit ø på – både for begyndere og de mere øvede surfere, som gerne vil forbedre deres færdigheder. Med mange forskellige surf-spots, har Bali noget for alle. Intet giver dig mere energi end at lære noget nyt kombineret med havets vitaminer!

 

 

 

Nyd Goodtimes

 

Bali er backpacker’s paradis, hvor alle er klar på et eventyr og på at møde nye mennesker. På vores camp er der en ‘feelgood vibe’, hvor det er nemt at møde nye venner, idet vi har mange forskellige aktiviteter, ture, spil og måltider, som du kan deltage i. Måske vil du møde din nye bedste ven her! At overkomme dine udfordringer og samtidig lære nye færdigheder vil uden tvivl gøre, at du hurtigere klinger med dine fælles-rejsende – meget hurtigere end du tror. Efter en uge med surf og at leve sammen på campen, vil du føle, at du har kendt dem hele livet! Når I kommer hjem igen, kan I begynde at planlægge jeres næste eventyr sammen – den perfekte måde at få vintermånederne til at gå hurtigt på.

 

 

 

Forkæl dig selv

 

Bali er et mekka for wellness og spa, og her kan du forkæle dig selv til en god pris. Der findes mange spa-områder indenfor gåafstand fra campen, som tilbyder forskellige behandlinger af høj kvalitet. Uanset om du vælger en traditionel Svensk massage, hot-stone massage eller en olie massage, vil du føle dig som en ny person og dine muskler vil få pause fra hverdagen der hjemme.

 

 

 

Sund livstil

 

Du kan få smagfulde smoothie bowls, supermad, acai drinks og kabocha på hurtige cafér på hvert gadehjørne – en sund livstil er noget de går meget op i på Bali. Kombinér en lækker og sund kost med yoga-timer, som vi tilbyder på campen og din indre ro vil holde helt indtil foråret!

 

 

 

Tropiske dage i ét med naturen

 

Farven grøn menes at være med til at booste din energi, og med den tropiske jungle og vilde og flotte landskab, som du vil finde på Bali, vil du blive helt klar til efteråret. Kombinér dette med lidt rejselyst og ture til flotte vandfald og smukke ris-terrasser, og dine minder vil lyse de regnfulde efterårsdage hjemme op.

 

Er du klar til at forlænge sommeren? Vi kan ikke vente med at vise dig vores surf-camp i Canggu og det fantastiske Bali!