080316_0860

Kærestetur i Portugal

Mød Tiril Sjåstad Christiansen (24) – freestyleskier, energibombe og kæreste med Stian. De besøgte for nyligt vores Yoga & Surf Retreat for lidt værdifuld kærestetid i Portugal. Vi tog en snak med dem ved poolen om opholdet og deres oplevelse med at være på kærestetur i Ericeira

 

 

Hvordan er det at være tilbage i Portugal, og hvordan er det gået indtil videre?

Allerede på disse fire dage føler jeg mig som ny! Alt er perfekt tilrettelagt på campen, så du slipper for at organisere ting på egen hånd, noget som er utrolig dejligt. Vi starter dagen med meditation, yoga og noget dejlig morgenmad før instruktørerne tager os med til dagens surfspot. Efter surfingen venter en lækker frokost og afslapning på campen.

 

 

Ja, campen i Ericeira har fået en solig opgradering siden sidst, hvordan trives I med camplivet?

Campen har en konge kombination af gode afslapningsområder, dejlig mad og drikke, og masser af aktiviteter du kan bruge tiden på! Vi elsker skatebowlen og har lært en masse der, men vi har også været med på en del yoga.

 

Noget af det bedste ved camplivet er, at der altid er folk som hænger ud ved poolen, i restauranten, i skatebowlen og træningsområdet. Derfor er det meget naturligt at få nye venner her, siden alle er vældig åbne og man har surfingen som fælles interesse.

 

I går var vi på en vingård og hyggede os en masse med god vin, og senere var der middag på stranden med alle fra campen. Det er godt, at der er så bredt et tilbud, så der altid er noget at finde på hvis man vil. Når man trænger til lidt tid alene er det perfekt at slappe af på værelset – de nye dobbeltværelser er helt fantastiske!

 

 

Du har din kæreste Stian med – hvordan har det været at rejse som par på en surfcamp?

Jeg vil anbefale flere par at tage på camp, det er utrolig hyggeligt at gøre noget aktivt og prøve nye ting sammen som skaber minder.

 

Jeg er heldig at jeg har en kæreste som har mange af de samme interesser som mig og er åben for nye ting. Men uanset hvilken type par I er, har campen mange muligheder, så hvis én er mere interesseret i surf end den anden, er der alligevel mange aktiviteter at lave sammen.

 

 

Du har surfet lidt før, men er stort set i nybegynderfasen – hvordan går det i bølgerne?

Jeg føler en ekstremt opadgående læringskurve, og det er fedt at fornemme følelsen af at mestre noget! Der er ikke så meget i hverdagen som giver den samme følelse af, at mestre noget som dette.

 

Når vi er her på campen får kroppen rigtig slappet af, så du føler, at du har mere energi og overskud til hinanden! Vi har nu sat os et mål om at tage på surftur to gange om året for, at holde kontinuiteten ved lige. Næste gang rejser vi til Costa Rica efter tropiske bølger og Pura Vida!

 

 

Har du nogle tips til folk som har lyst til at lære at surfe?

Tag nogle instruktørtimer, spørg en masse og sug informationen til dig fra instruktørerne! Det er også smart at lære noget teori om bølger, vejr og vind. Jeg havde surfteori i går og vidste rigtig meget efter det. Vigtigst af alt; i starten bliver det meget at plaske rundt i vandet, men du må ikke give op. Den følelse du får når alt flasker sig er fantastisk!

 

At tage yogatimer her på campen har også været til stor hjælp, både for surfingen og humøret. Min hverdag derhjemme er stressende, men yoga giver sjælen ro. Derudover bliver man mere fleksibel og får kontrol over tankerne til at fokusere, så jeg anbefaler flere der surfer at prøve yoga. Det er også noget som er godt at gøre som par, hvor man opnår ekstra nærhed.

 

Nogle sidste tanker du vil dele før du løber tilbage i vandet, om surfing eller livet generelt?

Haha, ja, ikke tænkt for meget, bare go for it!