080316_0860

Læs hvorfor et surf eventyr er det perfekte nytårsfortsæt

 

Du vil få venner for livet

 

Vores surf camps tiltrækker masser af positive, energiske og udadvendte mennesker, som du vil dele mange utrolige øjeblikke med indenfor en kort tidsramme. Mange af dem rejser også alene – så du skal ikke bekymre dig om at besøge vores camps alene, du vil nemlig hurtigt føle dig som en del af familien. At lære folk at kende er meget nemt når du bor på campen og deler måltider, surflektioner og eventyr sammen, så vær ikke overrasket, hvis du finder din nye bedste ven under dit ophold hos os!

 

 

Erfaringer der vil sidde i dig for evigt

 

Man siger, ”rejser er det eneste, du kan købe, som gør dig rigere”, og at investere i oplevelser og nye minder vil give dig masser af positive indtryk, lykke og uforglemmelige oplevelser.

 

 

Få selvtillid ved at overvinde udfordringer

 

Ved at træde uden for din komfortzone vil du sandsynligvis vokse som person og blive mere selvsikker i dig selv. At prøve noget nyt, som at lære at surfe eller udforske et fremmed land vil give dig et sensationelt ego boost og du vil nærme dig frygtløshed!

 

 

Find din lidenskab

 

At have noget du er passioneret omkring, øger din overordnede lykke, og der er meget stor sandsynlighed for, at surfing bliver din nye besættelse! En hobby du elsker vil give dig drivkraft, samt introducere dig til et nyt samfund af ligesindede mennesker. Du vil finde dig selv med en efter-surf øl på stranden, snakke om de bedste bølger på dagen og planlægge fremtidige surf eventyr med dine nye venner på surf campen. Vi mener naturligvis, at surfing er den bedste hobby nogen kan have, så kom med os!

 

 

Gør verden til din legeplads

 

Ved at besøge vores surf camps, får du kendskab til folk fra andre lande, hvilket åbner døre og venskaber over hele verden. Vores fantastiske lokale medarbejdere og de aktiviteter, vi tilbyder, vil også give dig en indsigt i fascinerende kulturer, som du måske ikke er bekendt med. Vi har surf camps i Afrika, Asien og Europa – hvor vil du hen næste gang?