080316_0860

Marthe gik imod strømmen, mod et kontor på stranden

Oprindeligt fra Oslo, Marthe Muriel (24) studerede i Cape Town, København og Seoul – før hun valgte at spice livet op med eventyr som camp medarbejder hos Lapoint.
 
Efter begivenhedsrige opgaver i Costa Rica og Sri Lanka, fangede vi hende til en kort sludder i hendes nye hjem i Gianyar, Bali.
 

 
Du har for nyligt færdiggjort udfordrende bachelorgrader fra anerkendte universiteter i Europa, Afrika og Asien, hvad fik dig til at ansøge hos Lapoint fremfor en mere traditionel karriere?
 
Det her eventyr startede faktisk i verdens smukkeste surf spot: HODDEVIK!
 

 
Efter at have rejst til Hoddevik og de mennesker som jeg mødte der, indså jeg, at Lapoint var det helt perfekte til mig. Jeg valgte at lægge mine papirer til siden og kaste mig ud i en verden fyldt med surf, glade mennesker og Goodtimes.
 
Nu er du på Bali, hvad er dit første indtryk?
 
Jeg bor på en strand indenfor gå distance til nogen af verdens bedste bølger: Keramas og KFC. Bananer, papajaer og kokosnødder gror lige udenfor mit vindue – hvor vildt er det ikke lige!?! Men bedst af alt er folket her, jeg har aldrig mødt en mere kærlig gruppe mennesker i mit liv.
 
Smilende mennesker, frugt og surf – jeg har alt jeg skal bruge for at være lykkelig.
 

 
Mange kender dig fra dit engagement i at gøre verdens strande rene. Hvordan bidrager du til de lokale samfund som du møder med gennem Lapoint?
 
Gennem Lapoint hjælper jeg med at organisere ugentlige strandoprydninger, hvor vi inviterer gæster og lokalbefolkningen til at hjælpe med at gøre rent på stranden.
Jeg er stolt af at kunne sige, at vi hos Lapoint har indsamlet mere end 12 ton plastik indenfor det sidste år.
 

Hvordan ser din dag typisk ud?
 
Når alarmen ringer klokken 05:15 hopper jeg i badedragten og napper en kop kaffe før jeg tager mit blå longboard ud foran campen for at surfe. Efter en smagsfyldt morgenmad af bananer og mango, spenderer jeg nogle timer i mit tropiske kontor.
 
Resten af dagen bliver brugt rundt lejren på at hænge ud med gæsterne inden vi drager ud på endnu en surf før solnedgang. Haha, efter næsten to år, føltes det stadigvæk underligt at kalde dette ”en typisk dag” ☺
 

 
Hvad er det bedste ved at arbejde på en surf camp?
 
Selvfølgelig den luksus at kunne være ude i naturen og surfe hver dag, som en del af mit job. Mest av alt, at have muligheden for at bo med – og fortsætte med at gro – den oceanske familie.
 
– Til alle Lapoint surfere derude; i er den bedste del af mit liv!
 
For sol, surf og et sæde ved bordet sammen med den oceanske familie, så besøg Marthe og hendes bande i Bali eller find dit drømmejob hos Lapoint.