080316_0860

Meet the crew – Costa Rica

Costa Rica er for mange mennesker det ultimative tropiske paradis. Vi satte os ned til en snak med en af ​​de heldige, der kan kalde dette sted hans hjem. Læs alt om camp manager Niels’ rejse og bedste tips til Santa Teresa.

 

 

Hvorfor blev du forelsket i Costa Rica?

 

Jeg kom for første gang til Costa Rica for to år siden på en én-måneds surf ferie. Ved afslutningen af ​​ferien havde jeg så mange gode relationer og minder, at jeg vidste, at jeg måtte komme tilbage på et tidspunkt! Under en surftur til Sri Lanka tidligere i år blev jeg tilbudt muligheden for at tage tilbage til Lapoint surf camp Santa Teresa – dette magiske sted i Costa Rica. Med Stillehavets pumpende bølger, verdensklasse surfing, hyggelige cafeer og en kystlinje overdækket af palmer, kunne jeg ikke bede om en bedre placering!

 

 

Hvad er det bedste ved camplivet?

 

Jeg tror ​​det er meget sundt at møde mange mennesker fra forskellige lande og baggrunde – det vil helt sikkert give dig nogle nye perspektiver. Vi har også vores eget lokale personale her på campen, hvilket er en god chance for at lære mere om landet. Du vil generelt få mulighed for at udvikle nogle gode venskaber på meget kort tid, hvis du forholder dig åbensindet. Disse venskaber er absolut uvurderlige og er en af ​​de store fordele ved at bo på en Lapoints camps.

 

 

Hvad er dine bedste tips til Santa Teresa?

 

Tag ud at surfe tidligt om morgenen eller om eftermiddagen – dette giver dig en hel dag hvor du kan forkæle dig selv med alle de mange aktiviteter, området har at byde på. Som tidevandet falder, opstår der store klippelaguner kun 4 km syd for campen, hvilket gør det perfekt til snorkling. Det er også dejligt bare at gå en tur langs den smukke strand, nyde det tropiske vejr og den fantastiske natur.

 

 

Hvor er dit favorit surf spot?

 

Det må være Playa Hermosa! Det er en smuk sandstrand beliggende på den nordlige side af byen. Her får du flere A-frame bølger og plads nok til at alle kan fange bølger!

 

 

Hvad fik dig til at forfølge et liv ved havet?

 

Jeg voksede op på landet i Danmark og har altid været meget inspireret af naturen. Fra en meget ung alder dyrkede jeg en masse svømning, sejlads og kitesurfing – før jeg blev forelsket i bølgesurfing de senere år. Jeg tog også en uddannelse som bådbygger, hvilket betyder, at jeg altid vil være tæt på vandet, uanset hvor i verden jeg er placeret! Det er en god følelse at have garanti for dette.