080316_0860

Meet the Crew – Canggu

Den australske surfer, Ben Uttley, bruger sin tid på at sprede glæde og stoke blandt vores gæster i Bali. Lær hans bedste tips til Canggu, se hans fantastiske billeder og læs mere om hans passion for surfing og campliv.

 

 

Du har været vært for Lapoint gæster i Canggu i næsten seks måneder nu, hvad er det bedste ved camplivet?

 

Menneskene. At få nye gæster hver uge lyder som en skræmmende opgave for nogle, men de mennesker, der kommer til vores camp, er intet mindre end fantastiske; sjove og energiske med en passion for surfing og alle de aktiviteter, campen har at byde på. Der er altid nogen der vil gøre noget, foruden jeg selv mener jeg. Dette betyder, at jeg altid har venner at lave ting med!

 

 

 

Hvad fik dig til at forfølge en surfbaseret livsstil?

 

Jeg blev født på Australiens østkyst i Wollongong. Men med engelske forældre, som begge ikke surfer, blev jeg ikke opdraget i det australske surf samfund. Det var en søndag, mens jeg konkurrerede i den lokale ’nippers’ konkurrence (junior surf livredning) at jeg så nogle surfere og sagde til mor “WOW, det vil jeg også prøve!” Så to uger senere på min fødselsdag, gik vi efter skole op og købte mig et genbrugs board og gik lige ned til stranden. Jeg har ikke stoppet siden!

 

 

 

Hvorfor blev du draget mod Bali?

 

Den første gang jeg kom til Bali sagde jeg til mig selv: “Jeg vil bo her.” De lokale er fantastiske – det balinesiske folk smiler fra øre til øre hele dagen lang! Jeg blev straks forelsket i folket, bølgerne og kulturen. Det er også himlen for en person, der nyder fotografering og maden er fantastisk – hvilket er vigtigt for mig eftersom jeg er kok.

 

 

 

Hvad er dine top 3 favorit ting at lave i Canggu?

 

1) At spise! Canggu er mad mekkaet på Bali. Du finder den mest fantastiske lokale mad og de bedste insta-værdige vestlige cafeer med spandevis af vegetariske/veganske muligheder. Der er næsten enhver slags køkken, du kan tænke på her!

 

2) Surf! Der er så mange forskellige bølger indenfor et lille et område , hvilket gør det til et godt sted for alle niveauer af surfing. Du kan også udforske nogle meget flotte bølger, der er ekstremt uberørte. (Du skal bare have bind for øjnene på vej dertil, så du ikke kan fortælle nogen hvor det er;)

 

3) Se på solnedgangen! En bønnepose nede på det sorte sand med en iskold Bintang, et par venner lige efter en omgang surf, hunde der løber rundt på stranden og den perfekte solnedgang lige over havet. Behøver jeg sige mere?

 

 

 

Hvad er dit favorit surf spot?

 

På Bali må det være Bingin. Lige nord for Uluwatu er der en perfekt barreling venstre-bølge, der til tider kan være utilgivelig og andre gange give dig den smukkeste runde tube. Den får dig til at føle, at du er den bedste surfer i verden, fordi det er så nemt at surfe den bølge!

 

Hvad er dine interesser uden for camp livet og fun in the sun?

 

Jeg elsker at fotografere bølger, havet og menneskene. Jeg tror ​​at mange specielle øjeblikke sker i og på vandet. Jeg fokuserer på de små ting, som folk ofte tager for givet, og forsøger at gøre disse særlige øjeblikke til noget særligt. Åbne folks øjne og inspirere dem til at sætte pris på de små ting og den kraft, du har med et kamera i dine hænder.

 

 

 

Hvilket specielle øjeblik vil du huske når du forlader campen?

 

Absolut de venner jeg har fået! De lokale medarbejdere her er fantastiske og selv om der til tider kan være en sprogbarriere, tilføjer det bare endnu mere til latteren.

 

 

Alle de smukke landskabs fotos taget af @ben_uttley_photography