080316_0860

Mikser den op med de bedste på Bali

Gæster på Bali har det som blommen i et æg mens verdenseliten konkurrerer i WSL Corona Bali Protected i Keramas, blot få hundrede meter fra vores lejr Gianyar.
 

 
Morgentursmirakler bliver leveret af Jordy Smith, som her smider en vanvittig drop-wallet layback, blot et stenkast fra lejren i Gianyar.
 
Læs videre for at få nogle førstehåndsfortællinger fra stranden.
 
Gæster og medarbejdere, smæk i centrum
Gæster fra begge lejrer, Canggu og Gianyar, har allerede været på stranden for at tjekke actionen.
 
– Gæsterne og jeg har chillet ved poolen på Komune mens vi så alle surferne blive barreled blot få meter væk. Det var så fantastisk en oplevelse, sagde Vanessa, camp manager i Gianyar.
 

Campister hænger ud og nyder førsterækkes pladser til WSL Corona Bali Protected.
 
En gruppe af surf-stoked gæster fra lejren fangede dramaet på stranden:
 
– Det har været fedt at se Steph og de andre piger rippe; jeg glæder mig til de næste par måneder med sommer surfing, hvilket som regel den bedste sæson her på Bali, siger Mathilda.
 

Foto: © WSL
 
Stjerne kiggeri på stranden
– Det føles uvirkeligt at det sted vi kalder hjem er legeplads for verdenseliten. Stranden vi går på hver dag og vores lokale restaurant er nu pakket med superstjerner. Vi har set dem levere noget vanvittigt surf de sidste par dage, siger Vanessa
 
Med verdens bedste surfere samlet på ét sted er det svært ikke at blive starstruck
– Stina og jeg gik en morgen til Komune for at få en kop kaffe og ved bordet lige ved siden af os sad John John Florence.
 
Hun er tilbageholdende med detaljerne omkring hvordan de præcis endte op lige ved siden af John John, men det er fristende at antage at universet spilte med.
 
Når hun bliver spurgt om hvorvidt hun formåede at få en gylden selfie med John John, sagde hun: ”Selvom jeg er stærk tilhænger af at sigte efter stjernerne, så fandt jeg mig selv nervøst røre i min kaffe som en skør person, imens jeg forsøgte at stoppe Stina fra at stirre på ham”, siger hun
 

John John bruger så lang tid inde under bølgen at man sagtens kunne nå at hoppe derind og nappe en selfie med ham – første skridt er dog at have modet til at spørge 😉 Foto: © WSL
 

Foto: © WSL / Sloane SOCIAL : @wsl @edsloanephoto.
 

Foto: © WSL / Cestari SOCIAL : @wsl @kc80
 

Foto: © WSL / Cestari SOCIAL : @wsl @kc80
 

Foto: © WSL / Cestari SOCIAL : @wsl @kc80
 

Foto: © WSL / Sloane SOCIAL : @wsl @edsloanephoto.