080316_0860

Rejser verden rundt med sin soulmate

 
At rejse og udforske verden, bringer ofte i masser af nye venskaber. Nogle venskaber bliver til en romance, og for de heldige, bliver denne romance til en magisk kærlighedshistorie. Mød Simone og Dom, to rejsende / surfere, der mødte hinanden på Lapoint Surf Camp Norge, hvor Dom arbejdede som chef instruktør og Simone som en social host. De kom alene og forlod 6 måneder senere til Sri Lanka, som et par.
 
untitled-1
 
Hej Simone og Dom. Fedt at i gider at dele jeres historie med os! Fortæl os, hvordan mødte i to hinanden hinanden?
 
– Vi begge ansøgte oprindeligt om et job hos Lapoint Portugal, men vi endte med at udforske det ukendte, og tog til Norge, hvor vi var meget heldige at møde hinanden og udforske alt det smukke, som Hoddevik har at byde på. Efter en solid hot-tub fest, førte den ene ting til en anden, og det var det virkelig.
 
untitled-8
 
Op og ned er ved at rejse, arbejde og surfe sammen hverdag, som et par?
 
Op: – Vi er så heldige at bo, arbejde og lege sammen, i de mest fantastiske steder i verden og har muligheden for at surfe og grine sammen hverdag samtidigt. Så som et par, lever vi vores drømme fuldt ud, som vi mener at det skal gøres.
 
Op: – Vi har muligheden for at tilbringe rigtig meget tid sammen!
 
Op: – Jeg spise masser af chokolade og Simone bemærker ikke min mave bliver en smule tubby, plus hun er definitionen på smukhed, så det er en glæde at se hende hverdag.
 
Ned: – Tilbringe for meget tid sammen. Forstå mig ikke forkert, jeg elsker hvert sekund med Dom, men det er altid rart at have en historie at kunne fortælle. Nogle gange raser jeg også lidt ud, når han forsøger at lære mig om surfing … Vores samarbejde har aldrig været et problem, vi arbejder i forskellige områder af campen og har ikke meget at gøre med hinandens arbejde, klogt. Dybest set, fortæller han mig, når surfundervisningen starter og jeg kommunikere det ud til gæsterne, det er det..
 
Ned: – Simone spiser min chokolade og stjæler dynebetrækket.
 
untitled-4
 
Hvem er den bedste surfer?
 
– Den der har det sjovest! Haha nej, men Dom er med lysår bedre end mig. Der er en grund til han er surfinstruktør og jeg er en social host. Han er også min private instruktør! Heldige mig, ikke?
 
untitled-3
 
Haha’ den der har mest sjov, lige præcis! ☺ Hvad er jeres fremtidige planer for at rejser og surfe?
 
– Shred til we’re Dead! Blive ved med at udforske ned ad livets lange vej og forhåbentlig virkelig fare vild undervejs. Vi begge elsker koldvands surfing og har mange drømme om at udforske Norge, Island, New Zealand og Canada. Måske en dag vil vi prøve at leve i en iglo ove vinteren, omgivet af gigantiske hvide bjerge med udsigt over en kold, mørk, tung mutant bølge. Om sommeren i en hytte bygget fra palmer på en tropisk ø, blødt hvid sand på verandaen, med krystal klar glasagtig barrels der bryder ude foran haven..
 
untitled-5
 
Nogen tips til andre elskere derude, som der tænker på at udforske verden som et par?
 
– Hvad synes at være det vigtigste er, at have en åben dialog og kommunikere en masse og om alt. Det og så at være i stand til at gå på kompromis, og så gætter jeg på, at ikke bo på et dormværelse, hjælper!
 
 

surf camp sri lanka

 

bloggpost-button-hoto