080316_0860

Sjov & leg i Ericeira – alle nye aktiviteter for 2019

Sommeren er ankommet med fuld kraft i Portugal, og vi får det bedste ud af hvert øjeblik her i Ericeira. I vandet, på stranden, ved storbys shopping eller på dansegulvet. Alt sammen er tilgængeligt for dig, så du kan nyde det denne sommer! Nedenfor kan du finde ud af mere omkring alle de nye aktiviteter, som vi har på lager til dig denne sæson.🏄💪🙏🤙

 

 

Lige meget om foretrækker, at hænge ud ved pool-baren & restauranten med havudsigt og den store eksotisk menu med lokale råvarer. Eller om du foretrækker, at være aktiv med vores store udvalg af aktiviteter – vores eneste garanti er, at du med sikkerhed vil få det sjovt med, at beskæftige dig, og der er et helt crew der er klar på at være med.

 

Find dit flow til en skateboard lektion i bowlen. Forkæl dig selv til en drop-in yoga time. Udmat dig selv til en holdtræningslektion. Eller lad vores mester i muskelafslapning, Micke, hjælpe dig med at slappe af med skøn massage. Ved at bo hos os på Quinta Lizandro, vil DU være i førersædet, fri til at samle op og blande ingredienserne til din perfekte ferie i Potugal.

 

 

Forresten, hvis du er frisk på, at se mere af landet og få nogle ”ud af byen” oplevelser, inviterer vi dig til at komme med på udflugter til sightseeing steder der ligger tæt på. Det kunne være Lissabon, der giver dig muligheden for, at nyde stederne, smagende og lydende fuldt ud, eller den majestætiske Santa ’Ana vingård, og dets rige og alsidige land.

 

 

Holdtrænings lektioner

Vi har et fantastisk træningsområde, med en god udendørs boks, et stort græsareal og masser af træningsudstyr. Alt sammen til fri afbenyttelse for dig. I løbet af ugen arrangerer vi også holdtræning, der er cirkeltræningslektioner vejledt af en af vores højt kvalificerede trænere.

 

 

Drop-in yoga timer

Som en fortsættelse af vores Yoga & Surf retreats, vil vi gerne dele glæden ved yoga med vores surf gæster. Hver uge tilbyder vi et varieret skema med yoga timer du selv kan tilføje og nyde, til rådigt for alle gæster der bor på Quinta Lizandro. Dette er yoga timer med et meget fagligt højt niveau med professionelle, sjove og engagerede yoga undervisere. Der er et maksimum på 15 personer per time, med forskelligt indhold der passer til alle niveauer. Fra begynder, kompetent og ekspert.

 

 

Skate i bowlen!

Bryd din barrieren ned og find din nye passion med vores begynder kursus i skate, bowle skateboarding eller lej et board for at rulle lidt for dig selv. Vi har alt du skal bruge for at finde netop dit flow.

 

 

Vores begynder skate-timer med en professionel skateboarding underviser, vil introducere dig til det basale ved bowl skating og skate teknikker. Lige her i vores helt egen bowl på campen. Undervisningen bliver afholdt i grupper af maksimalt 4 personer og varer i 90 minutter. Alt grej og sikkerhedsudstyr er naturligvis inkluderet. Vi har også surf skateboards til rådighed som leje, hvis du er en erfaren skater, og klar på en anderledes oplevelse. Kom og mød os i shoppen og få mere information omkring undervisningen, og tjek alle lejemulighederne ud.

 

Massage med Micke

Hvad der også er nyt i år, er en række af lækre services såsom massage og biolight behandlinger, leveret af den professionelle sundhedsterapeut Mikael Dabrowski fra Sverige. Om du har en øm ryg efter surfing eller ved at skate, eller bare ønsker noget velfortjent TLC (Tender Loving Care) – Micke vil fremkalde roen og genoplive dit sind og din krop som det behøver.

 

 

Sightseeing i Lissabon

Hver uge inviterer vi vores gæster på en udflugt til Lissabon, hvor du kan opleve de vilde shopping områder i midtbyen omkring Cais do Sodré, stoppe ved udsigtspunktet S. Pedro de Alcantara, Rossio pladsen og nyde udsigten hen mod S. George slottet, omringet af den lokale stemning.

 

Photo by Tim Stief on Unsplash

 

Vi vil derfra gå hen imod det smukke Commerce Square og Chiado Quarter, passere forbi Luis Camoes Square, før vi før frokost ved det legendariske Time Out Market eller Comoba. Du vil i løbet af turen sætte pris på den mange gamle og kendte arkitektur, hvilket gør denne by til en favorit blandt rejsende fra hele verden. Vi besøger også den populære kaffe shop ved S. Pedro de Alcantara for et hvil og en smagfuld pick-me-up med en traditionel ’pastela de nata’, før vi vender snuden hjem. Varigheden af denne tur er omkring 7,5 time.

 

Vinsmagning med vennerne på landet

Gennem dit ophold vil du blive tilbudt et besøg til den en smukke økologiske Quinta Santana vingård, placeret 25 minutter fra Quinta Lizandro. Turen inkluderer transport, en guidet tur på vingården og vinsmagning af alle deres bedste vine, lokale oste og en masse hygge.

 

 

Lokale oplevelser i Ericeira

Hvis du har en trang til, at udforske for dig selv eller med en lille gruppe venner, da har vi også nogle cykler og el-cykler til rådighed på campen for din bekvemmelighed. Der er både naturstier og flere kilometer med fodgængersti lige udenfor, hvilket fører dig gennem en smuk tur gennem landsbyen og hele vejen op til det kendte udsigtspunkt Ribeira d’ilhas. Perfekt til en selfie eller en udforsker high-five.

 

Photo by Chris Benson on Unsplash

 

Kort fortalt, alt hvad dit hjerte ønsker, alle vores medarbejdere i Portugal vil sørge for at du får den bedst mulige ferie her hos os i Ericeira. Klik her for mere information omkring campen og alle de aktiviteter vi tilbyder.