080316_0860

Tæt på: Oplevelsen med at lære at surfe i Costa Rica

Uberørte strande som taget ud af en tropisk drøm, vandfald gemt blandt frodige regnskove, spændende aktiviteter og fantastisk surf gør Costa Rica til et spændende rejsemål for alle, der ønsker at lære at surfe. I denne uge opholder vores svenske gæster Alice og Linnea sig hos os på niveau 1 kursus. Vi har taget et kig på deres surferliv og satte os ned til en snak med Alice om campliv, surfing og Pura Vida.

 

 

–Du har været her i næsten to uger nu – hvad har du nydt mest hidtil videre?

 

–Hvis jeg skulle vælge nogle minder, ville jeg sige den første bølge jeg fangede, at spille volleyball til solnedgangen og de afkølede dage ved poolen.

 

– Det lyder som om du har haft nogle gode dage her! Har du nogen erfaring med at surfe, før du kom til lejren?

 

– Jeg forsøgte en gang på Bali, men jeg har lært meget mere denne gang takket være de dygtige og inspirerende instruktører!

 

 

 

– Fedt nok! Hvordan forbinder du Pura Vida med dit ophold her i Costa Rica?

 

– Personlig har ideen om Pura Vida betydet frihed til at gøre, det som jeg kan lide at gøre. At vågne op, surfe, spise, surfe, yoga, spise, sove og gentag!

 

 

 

– Ja, livsstilen er temmelig fantastisk her! Hvad ville du sige er den mest unikke del af camp livet?

 

– Det er helt sikkert følelsen af ​​at være en del af en stor familie – jeg elsker hvor sjovt vi har det omkring spisebordet! Jeg synes også, at campen er ideel, da den er tæt på stranden, mange caféer og byens centrum.

 

 

   • – Har du fået tips til andre spændende ting at lave efter surfen?

   

   • – La Lora er en klub i Santa Teresa, som er fantastisk på torsdage. Bageriet har masser af lækre fristelser og Taco Corner serverer vildt gode tacos, burgere og burritos!

   

   • – Ja, reggae-nætterne på La Lora er vilde! Sidst men ikke mindst, hvad gør Costa Rica til sådan et magisk rejsemål?

   

  • – Du får den perfekte kombination af sol og tropiske strande uden alt for mange turister. Det er også meget frodigt og smukt, hvor end du går!