080316_0860

Surfer gennem livet på Bali

 
Dale Wallington fra Cornwall i det sydvestlige England lever et liv de fleste af os ville misunde. Kig med når han taler og viser os en typisk dag med surfing, camp livet og mødet med nye stoked surfgæster.
 

 
Dale, hvordan startede din romance med surfing?
 
– Jeg begyndte at surfe da jeg var omkring 14 år, efter min mor købte mig et board til min fødselsdag. Selv om det var det ultimative nybegynder board, blev det til min dyrebareste ting i måneder, og jeg er temmelig sikker på at jeg sov ved siden af ​​det i den første uge! Jeg var afhængig af mine forældre, som skulle kører mig til det lokale surfspot ca. 30 minutter væk, i weekenderne og efter skole, men, hvis jeg bare kunne få en session om ugen, var jeg mere end glad.
 
– I begyndte at undervise, mens jeg var på ”working-holiday” i Australien, og faldt hurtigt for surf camp livet – så at kunne være camp manager nu på Bali’s bedste camp, er kæmpe stort for mig!
 

 
Hvordan er det at bo i Canggu, Bali i almindelighed? Er det paradis?
 
– Grunden til at jeg vender tilbage igen og igen til Bali, er på grund af befolkningen. Det ballistiske folk er så ægte, venlige og omsorgsfulde. Deres syn på livet er virkelig beundringsværdig. Så mange rejsende planlægger at bruge et par uger her og ender med at opholder sig her i måneder! Udgifterne til livet her, kombineret med alt, hvad jeg har nævnt ovenfor, gør virkelig det til et fantastisk sted at basere sig selv.
 
– Jeg havde tilbragt en masse tid i Canggu før jeg begyndte at arbejder her, bare hænge ud, surfe og feste (sandsynligvis lidt for tit!). Området har virkelig alt; en variation i bølgerne, så der er til alle niveauer, det bedste natteliv på Bali, virkelig mange lækre restauranter og her er fuld af interessante mennesker.
 

 
Hvordan ser fremtiden ud for dig?
 
– Min tid her på Bali ender i marts, derfra ser det ud til at jeg skal til Portugal og fortsætte med at arbejde for Lapoint. Efter det, hvem ved…