080316_0860

TAG DIN KITESURFING TIL NYE HØJDER I SARDINIEN

– Følelsen af at lande et nyt trick er uden sammenligning det mest fantastiske. Min største drivkraft som instruktør er at give denne fornemmelse videre til andre surfere, siger Karl Johan Lublin (34), instruktøren på vores coaching kursus på Sardinien. Vi havde en snak med KJ omkring Sardinien og det nye kite coaching kurset.

 

 

Hvorfor er du så passioneret omkring kiting i Sardinien?

Forholdene i Sardinien vil sandsynligvis levere en masse kitedage på perfekt fladt vand, og vand- og lufttemperaturen af normalt dejlig og varm. Porto Botte kite spottet har en charmerende stemning, med faciliteterne midt på stranden, og en unikt indbydende social scene. Dette år bliver min tredje sæson i Sardinien, og jeg kan ikke vendte med at vende tilbage til den smukke kystlinje, den fantastiske Italienske mad og den umiskendelige ”Sardinske følelse”.

 

 

I år tilbyr vi en helt ny coachingpakke som du skal lede, hva kan du fortelle om denne?

Pakken passer for de som vil lære sine første hopp, og til de som er interessert i mer avanserte ”unhooked” triks og kite loops. For å optimalisere lærekurven for hver deltaker bruker vi også videoanalyse, hvilket gir oss muligheten til gi konkrete tilbakemeldinger og spesifikke innspill til forbedringer.

 

 

Hva slags progresjon kan de som melder seg på Coaching pakken forvente seg?

Før uken kartlegger jeg hva hver enkelt ønsker å lære. Ved ankomst går vi sammen gjennom teorien og setter mål for uken. Etter en uke har deltakerne lært mye. De har et solid grunnlag for å fortsette kitingen på egenhånd, med riktig teknikk og forståelse om hva som kreves for å fortsette progresjonen.

 

 

– Etter mer enn ti år på vannet opplever jeg enorm glede ved å hjelpe andre gjennom barrierer jeg selv har overvunnet, det er helt fantastisk å få gjenoppleve den følelsen med mine studenter, sier KJ.

 

 

Hva gleder du deg mest til i sommer?

Jeg ser frem til å møte – og kite med – nye gjester, det gir meg alltid inspirasjon og glede for sporten. Gjennom Lapoint har jeg allerede truffet mange herlige mennesker, både gjester og lokale, som jeg håper å se igjen. Siden sist har jeg også pugget italiensk, som jeg er spent på å teste ut blant lokalbefolkningen. Questo sarà divertente! 🙂

 

 

For å lære mer om Sardinia og coaching pakken, se våre nettsider.