080316_0860

Top 6 ting du kan lave, mens du er på Zanzibar

 
Kombinér kitesurfing med et vildt eventyr, du aldrig vil glemme. Velkommen til Lapoint kitecamp Zanzibar:
 
1. Kitesurf
Zanzibar er en af de smukkeste kite-destinationer i verden, og forholdene er optimale til enten at lære eller forbedre dine kite-færdigheder. Nyd den konstante vind, en gigantisk lav-vands lagune, en sandet bund, og et reef break med perfekte bølger 1,5km fra kysten.
 
untitled-12
 
2. Svøm med delfiner i deres naturlige omgivelser
Tag ud og snorkl med store bottlenose delfiner i det sydlige Zanzibar og oplev, hvor livlig og imponerende denne store delfin er.
 
untitled-6
 
3. Besøg Stone Town (der siden 2000 har været et World Heritage Site)
Denne mystiske by er et levende museum, hvor arkitekturen er ligeså unik som dens historie. Se de historiske steder og arkitektur, besøg lokale markeder, det gamle slavemarkeds mindesmærke og kirken, den gamle sultans palads eller få en smagsoplevelse fra lokale frokoststeder og tag ud og shoppe. Stone Town har det hele. Zanzibars historie begynder, da øen bliver base for arabiske købmænd, der rejste mellem Indien, Mellemøsten og Afrika. I 1500tallet var øen blevet et sultandømme. Indflydelsen fra kulturfusionen er stadig til stede i Stone Town, og du kan finde et mix af kulturer og mennesker, der lever sammen i fred.
 
untitled-6
 
4. Mød aberne i Jozani Forest
Opdag og oplev den sjældne og fotogene Røde Colobus abe i dens naturlige omgivelser i Jozani Forest Reservatet, som er det eneste sted i verden, hvor aben stadig findes. Denne nationalpark huser mange arter af unikke planter og træer. Udover aberne, kan du komme til at se kamæleoner, firben, frøer, fugle, suni antiloper, galagoer og meget andet.
 
untitled-6
 
5. Tag på Spice Tour
Zanzibar og den nærtliggende ø, Pemba, står for næsten 80% af verdens nellikeproduktion. Krydderiplantagerne blev lavet på øen i 1873 af arabiske kolonister, og den har udviklet sig til et vidunder af eksotiske krydderier. Små gårde og plantager med nelliker, vanilje, muskatnød, kardemomme og andre krydderier, der er essentielle ingredienser i hverdagen på Zanzibar. Mange af krydderierne har lægelige formål, og bruges stadig i dag af lokale til at behandle sygdomme. Nyd krydderierne og frugterne på Zanzibar med deres naturlige smag, og prøv at sammenligne det med de bearbejdede produkter du finder i butikkerne derhjemme.
 
untitled-6
 
6. Snorkel og scuba rev i verdensklasse
Zanzibars turkisblå hav har et fantastisk dyreliv, og du kan forvente at se imponerende koralrev, dragefisk, muræner, rokker, hav skilpadder, fisk i alle farver, blæksprutter og meget mere.
 
bloggpost-button-hotodk