080316_0860

Trine Weydahl om dansekonkurrencer, britiske folk og eventyr på øde øer!

Goodtimes i Ericeira, Portugal med Youtuber, Trine Weydahl.  

 

 

Trine, en populær Youtuber fra Norge har fra nyligt delt, hvad der sker i hendes liv, med hendes 24000 Youtube-følgere. Hun har for nyligt besøgt os en uge i Ericeira, Portugal, for at surfe, opleve camp-livet og nyde solen.

 

 

I løbet af ugen satte hun sig ned for at snakke med os omkring hendes oplevesler, både i vandet og på campen. Efter at have surfet med os i Hoddevik, Norge, sidste sommer, havde hun allerede styr på basis og var motiveret for at erobre bølgerne her i Portugal. Hun spildte ingen tid før hun hoppede i bølgerne, og med hjælp fra vores instruktør Viktor, var hun lykkelig over følelsen af at surfe en bølge igen. Og som hun siger: ”når instruktøren råber – ’yeah, you got it!’ bliver du selv mega ’Yeaahhh’”, hvilket klippet med god energi viser.

 

 

 

Som en person der elsker sjov, bragte hun også campens sociale aktiviteter op som et højdepunkt for ugen. Hun fortalte hvordan hun var med til alt, lige fra volleyballturneringer, musik-quiz og mange sjove ”Irish snap”-spil sammen med nogle gutter fra UK – ”det bedste kortspil nogensinde! (det MÅ du lære).”

 

Andre højdepunkter fra klippet nedenfor viser også rejsehistorier fra Thailand og Norge, en semi-ulovlig danseforestilling til hendes favoritsang og en Thug-life historie, da hun sidder og deler hendes bedste tips og tricks til hvordan vi efterlader et mindre aftryk på vores smukke planet.

 

Klik nedenfor for at fange det hele i denne essentielle episode af Goodtimes Pod.