Kitecamp røde havet, Egypten

Denne sejltur er enhver kitesurfers drøm! Vi vil tage dig med til øde øer med turkis og krystalklart fladt vand. Vinden er konstant, solen skinner hver dag, og du vil kite med oceaner af plads.

Egypten

Egypten er en populær kitedestination med sol og konstant vind hele året. Der er blæsende næsten hver dag i Egypten. Du kan næppe finde noget andet sted med mere regelmæssige vinde. Vinden kan variere fra 15 til 25 knob. Det Røde Hav er et indhak i det Indiske Ocean, der danner en naturlig grænse mellem Egypten og Den Arabiske Halvø. Dens navn er opkaldt efter farveændringer der opstår i farvandet. Havet er kendt for sine spektakulære rekreative dykkersteder. Snorkling forholdene er ligeledes eminente, så tag dit snorkeludstyr med til at svømme på opdagelse, når dine arme har brug for en pause fra kiten.

Hvad kan jeg forvente?

Med båden kan vi komme til øde øer med fladt vand. Der er mange flade, små øer i Det Røde Hav, hvilket skaber perfekte kitespots med en konstant vind samt fladt og lavt vand. Vandet er krystalklart og hvis du tager et kig under dit board vil du se masser af liv under overfladen. På øerne har du lange strande, hvor start og landing med kitesne er nemt. Besætningen vil være klar til at hjælpe os tilbage til båden efter vores aften session. Middagen vil blive serveret efter et varmt brusebad.

Pakker

Kitecruise deluxe - Kom med på cruise til Egypten. Dette er et af verdens bedste kitesetup’s.

Kitecruise

Jeg vil afsted
Jeg ser frem til min næste tur! Stor anbefaling herfra!

Linn

VÆLG STARTDATO OG BESTIL DIN REJSE

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.