Kite CruiseDet Røde Hav, Egypten

Bedre bliver det ikke

Det er svært at finde en mere komplet kitesurfing ferie end vores Kite Cruise til Det Røde Hav i Egypten. Du vil kite fra solopgang til solnedgang og kun blive afbrudt af lækre måltider, massage og afslapning. Vi vil sejle til de smukke øer omringet af turkisblåt vand, stabil vind og solskinsvejr.

Skill level

Intermediate to advanced

Vibe

Relaxed

Sæson

Okt-Nov

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Indkvartering

Komfort, kiting og vores venlige crew

Vores 5-stjernede yacht er blandt et af de flotteste kite cruises i Det Røde Hav, som også bliver brugt til dykkerture. Efter mange års erfaring, ved vi hvor vi kan finde de bedste steder til at kite. Vi starter fra øer med lange hvide sandstrande, og kitesurfer på perfekt fladt vand, hvor du kan udvikle dig og lære nye tricks.

Tilføjelser - aktiviteter

det meste ud af det

FAQ

Questions and answers

COVID19

Oplysninger om COVID19

Lapoint har stor erfaring med håndtering af forskellige typer begivenheder rundt omkring i verden, og det er vigtigt, at vores gæster føler sig trygge ved at rejse med os.

Vi overvåger udviklingen nøje på hver af vores destinationer, og vi er i kontakt med sundhedsmyndighederne i hvert land og følger deres retningslinjer, i tilfælde af, at der vil blive rapporteret udbrud af COVID-19 (coronavirus) i et af vores nærområder.

For at få de opdateret rejse informationer for hver destination, anbefaler vi at du læser de seneste informationer på de officielle websider:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID 19 her

Så, hvad burde jeg forvente?

En dag på havet

Denne bådtur er enhver kitesurfers drøm, da du har mulighed for at kite hele dagen sammen med gode venner, og altid har mulighed for, at få dig et godt overblik over dagens kite-forhold fra yachten.

De der er morgenmennesker, plejer at stå op omkring kl. 05.30 for at nå en solopgangs-session inden morgenmaden. Bådens mandskab sørger for, at transportere dig tilbage til morgenmadsbuffeten. Sådan fortsætter dagen: Kitesurfing, frokost, afslapning på yachten, surfing indtil solnedgang og så et varmt bad inden aftensmaden. Vi ender dagen udmattede og glade på et af yachtens dæk, hvor vi deler gode øjeblikke fra dagen og lytter til musik. 

Ved at være mobil på båden har vi adgang til nogle smukke øer med fladt, knæhøjt vand, som er perfekte til kiting. På øerne er der lange strande hvor det er nemt at lave start og landing med din kite.

I Det Røde Hav er vandet krystalklart og fyldt med liv så du måske får et glimt af det fantastiske undervandsliv, der er under båden. Vi kan også tage ud og snorkle eller dykke på et af koralrevene, og vi ser ofte delfiner der lejer ved siden af båden.

Sammen med dine nye kite venner og vores ansatte, vil du dele en uforglemmelig uge med glæde, udfordringer og sjove oplevelser. Bliv ikke overrasket hvis du får venner for livet på Lapoint Kite cruise i Egypten!

Andre kite camps

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed