Kite CampEsposende, Portugal

Fantastisk kitesurfing, masser af eventyr

På Lapoint kitesurfing camp i Esposende, vil alt være gjort klar til at tage din kitesurfing til det næste niveau, imens du møder nye venner fra hele verden. Vores kitecampi Esposende, Portugal er drømmedestinationen for folk der gerne vil nyde en aktiv ferie i smukke omgivelser. Udover episk kitesurfing er der altid noget at foretage sig, såsom en lækker kabelpark, surfing, skate, mountainbike, yoga eller stand up paddle.

Surf niveau

Begynder til øvet

Vibe

Relaxed & Buzzing

Sæson

Mar - Dec

Bæredygtighed

CO2 kompensation

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

COVID19

Oplysninger om COVID19

Lapoint har stor erfaring med håndtering af forskellige typer begivenheder rundt omkring i verden, og det er vigtigt, at vores gæster føler sig trygge ved at rejse med os.

Vi overvåger udviklingen nøje på hver af vores destinationer, og vi er i kontakt med sundhedsmyndighederne i hvert land og følger deres retningslinjer, i tilfælde af, at der vil blive rapporteret udbrud af COVID-19 (coronavirus) i et af vores nærområder.

For at få de opdateret rejse informationer for hver destination, anbefaler vi at du læser de seneste informationer på de officielle websider:

- Portugal

- Fuerteventura

- Costa Rica

- Bali

- Sri Lanka

- Norge

Les mer om hvordan vi håndterer COVID 19 her

Så, hvad burde jeg forvente?

Dette er sådan ”hverdagen” ser ud i kite paradis

Du er garanteret en god atmosfære i Esposende, og alting er indenfor gå- eller cykelafstand, hvad enten du til shoppe, spise, kitesurfe, surfe eller feste.

Du er garanteret en god atmosfære i Esposende, og alting er indenfor gå eller cykel afstand, hvis du enten vil shoppe, spise, kitesurfe, surfe eller feste. For at skabe en følelse af ”at høre til”, har vi organiseret kite rejsensåledes at alle gæsterne ankommer samme dag. Du bliver sammen med din gruppe gennem alle syv dage med glæde, sjov, udfordringer og oplevelser. Bliv ikke overrasket hvis du får venner for livet!  

En typisk dag på vores kitesurfing camp i Esposende, Portugal starter altid med en lækker morgenmad i villaen. Vores medarbejdere fortæller omkring dagen, vejrudsigten og vores planer. Du benytter vores surf- eller SUP-boards hver dag, for at få det bedste ud af din kitesurfing og adventure ferie.

Vi vil tage dig med til de bedste surf spots efter bølger eller til floden, hvis du gerne ud på en paddle tur. Du kan også være med på yoga eller mountainbike.

Vinden tager til omkring frokost og kite forholdende er perfekte indtil solnedgang. Du kan cykle, skate eller gå til kiteskolen hvor dit gear er opbevaret sikkert, og tage vores båd til kitesurfing spottet. I løbet af dagen vil dig og dine med kursister på kitesurfing kursetlære, at kitesurfe eller udvikle dine kite færdigheder mederfarne IKO-certificerede kite instruktører.

Efter en lang dag i solen, saltvand og indtryk, er du velkommen til at nyde en kold øl med os på tagterrassen og se solnedgangen. Vi arrangerer hver aften familie spisning på et af vores favorit restauranter i Esposende, før vi tjekker nattelivet ud. Vores kitesurfing camp i Esposende, vil give dig gode kitesurfing forhold, lokal kultur og nye venner gennem dit ophold.

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed