Kitesurf Camp Portugal

Kiting, SUP, yoga, mountain bike, surf, skate og en kabel park - Esposende er stedet for folk, der ønsker at være aktive! Stedet ligger ved en flodmunding med fladt vand inde i lagunen og bølger på havet, der ligger kun nogle meter væk.

Portugal

Portugal er et mekka for vandsport entusiaster, hvilket næppe er overraskende i betragtning af dets enorme kyststrækning, med høje klipper og fantastiske strande. Kitere nyder en ensartet vind hele sommeren, og surferne er velsignet med verdensklasse surf forhold hele året rundt. Esposende tilbyder kite forhold for alle former for kitere. Der er fladt vand i lagunen og bølger nogle meter væk på havet. Stedet er kun en bådtur væk, og vores personale vil overbringe dig hver dag hertil. Områderne omkring Esposende er smukke og nemme at opdage med en cykel eller på til fods. Du kan surfe, stand up paddle ned ad floden, skate, windsurfe og wakeboarde.

Hvad kan jeg forvente?

Du er garanteret en god atmosfære og stemning i Esposende, og alt er inden for gåafstand, hvad end du vil shoppe, spise, kite, surfe eller feste. Du vil møde nye venner med samme interesser i perfekte omgivelser. Stranden du kiter fra, er på den modsatte side i et lille naturreservat. Vandet er fladt og perfekt til begyndere, der ønsker at starte med at kite, og til avancerede kitere, der ønsker at praktisere deres tricks. Båden der tager dig til kitespottet er inkluderet. På grund af den begrænsede adgang til stedet, er der færre kitere og strand gæster end hvad du ellers vil finde på de fleste andre spots. Vores partnere i Esposende har masser af erfaring på området, og alle instruktører har certificeringer (IKO). Hvis du tilføjer ”yoga og mountain bike pakken” i din booking, vil du have, 3 yogasessioner og en mountain bike tur med morgen mad ved en fantastisk udsigt, inkluderet i din booking.

Kitepakker

Level 2

Kiters Pack

Det er en af de bedste rejser jeg nogensinde har været på!

Mark Johnson

Indkvartering

Vores mansion er en stor luksuriøs lejlighed midt i Esposende centrum og i gåafstand til vandet. Nyd en kold øl og slap af i stuen med andre gæster efter en lang dag med sol, strand, sjov og masser af kiting.

Vis

Kite Mansion

Vi har et slot og en villa midt i Esposende centrum og i gåafstand til vandet. Hver af dem kan rumme 12 gæster. Nyd en kold øl i haven eller i stuen efter en dag fyldt med kiting

Sæson: April - Oktober
Passer: Alle niveauer
Alder: Fra 18 år

vis