Kitecamp i Esposende, Portugal

Kiting, cykelture, surfing, yoga, skate og kabelpark – I Esposende findes noget for alle! Denne charmerende fiskerlandsby i nord-Portugal har gode vindforhold og et unikt kitespot med fladt vand i lagunen og bølger i havet.

Portugal

Portugal er kendt for sin kystlinje med høje klipper og smukke strande. Dette er et vandsports mekka, hvor kitere nyder stabil vind hele sommeren og surfere boltrer sig i gode bølger året rundt. Esposende tilbyder kite forhold for alle former for kitere. Der er fladt vand i lagunen og bølger nogle meter væk på havet. Stedet er kun en bådtur væk, og vores personale vil overbringe dig hver dag hertil. Områderne omkring Esposende er smukke og nemme at opdage med en cykel eller på til fods. Du kan surfe, stand up paddle ned ad floden, skate, windsurfe og wakeboarde.

Hvad kan jeg forvente?

Her har du alt du behøver med hyggelige butikker, cafeer, udesteder og kiting i cykel- eller gå afstand fra vores villa. Vi giver jer en cykel hver, som i kan disponere over i løbet af ugen (husk at låse den). Mød nye venner med samme interesser i perfekte omgivelser. Kiteforholdene passer til både nybegyndere og for erfarne kitere. Vores kitespot ligger på den modsatte side af byen i et naturreservat. I transporteres ud til stranden i båd, og i finder få kitere og badegæster sammenlignet med andre kitespots.


Kitepakker i Esposende

Det er en af de bedste rejser jeg nogensinde har været på!

Mark

Indkvartering

Lapoint villaen er et stort hus placeret ved flodmundingen, med en smuk udsigt til flod og hav. Vi er i kort afstand til Esposende by midte med restauranter, butikker og cafeer, samtidig med at vi er i kort afstand til kite centeret. Gå eller brug en af vores cykler til at komme rundt.

Lapoint Villa

Sæson: April - Oktober
Passer: Alle niveauer
Alder: Fra 18 år

vis