Kite CampEsposende, Portugal

Lapoint kite house Esposende, Portugal

Lapoint Villa har alt hvad du behøver for at føle dig hjemme og som vil gøre din kite ferie perfekt. Stranden, restauranterne, butikkerne og natklubberne er indenfor gåafstand. Vi er placeret 2 km fra vores kite skole, hvor du kan opbevare dit kite udstyr. Du kan gå, cykle eller skate langs med floden, imens du har udsigt til kite spottet, og passerer en skate park, outdoor fitness stationer og kaffe butikker.

Værelser

Her sover vi

Faciliteter

Føl dig hjemme

Føl dig hjemme, og nyd gratis WIFI, et fuldt udstyret køkken og rummelige arealer til at slappe af eller være social. Nyd solen på vores terrasse, eller brug grillen til madlavning. Vores øverste etage har et poolbord, et åbent rum hvor du kan slappe af og spille spil og en balkon med udsigt til kite spottet. Dette er det perfekte sted at tjekke vindforholdene om morgenen, og til at ende dagen med en drink, imens man nyder solnedgangen.

Hvor vi befinder os – Hvordan kommer man frem?

Det nordlige Portugal

Lapoint villaen er placeret tæt på stranden, med udsigt til havet og kite spottet.

Ankomst- og afgangsdage er lørdage. Der vil ikke være nogle lektioner denne dag, så du kan ankomme når du vil. Lufthavnen i Porto ligger tættest på, en halv time fra Esposende. Tjek Lufthansa, TAP, SAS og KLM for direkte fly fra mange storbyer i Europa.

Med tog: Vil du gerne rejse mere grønt og bæredygtigt? Vælg toget og bliv her i to eller tre uger! Det hurtigste tog mellem Lissabon og Porto er 2 timer og 35 minutter. Der går i gennemsnit 32 tog om dagen, med afgang cirka hvert 44. minut. 

 

Adresse

Rua Dr. Ramiro Barros Lima, n°8, 4740-267 Esposende, Portugal

Transfer

Transfer til og fra lufthavnen eller tog stationen i Porto er ikke inkluderet i camp opholdets pris. Vi kan hjælpe dig med at få en chauffør der er billigere end taxa tjenesten. Prisen afhænger af dagen og tidspunktet for din ankomst og afrejse. 25-45 euro pr. person/én vej. 

 Find fly

Der er mange forskellige flymuligheder hertil. Vi anbefaler www.momondo.com til at finde din rejse.

Andre kite camps

Bæredygtighed

Stranden er vores hjem. Vi forlader den end da vi kom.

Vi har en forpligtelse overfor vores hav, strande og samfund. Disse er vores legeplads, vores hjem og vores levebrød. Vi ønsker at forlade dem bedre, end vi fandt dem. Det betyder, at alle vores ansatte, venner og gæster hjælper med genbrug og andre handlinger for at beskytte miljøet. Hver uge er der "beach clean up" og genbrugsaktiviteter for at sikre, at vores hjem forbliver som det bør.

Lapoint crew
Læs mere om vores arbejde indenfor bæredygtighed