Lapoint Villa - Portugal

Du vil bo i en smuk villa, der er placeret ved flodmundingen. Dette er det perfekte sted at slappe af, nyde en kold øl og hænge ud med nye som gamle venner, efter en lang dag med sol, strand, kiting og sjov.

Villaen

Lapoint villa er et stort hus med alt du behøver for at gøre din kiteferie perfekt. Føl dig hjemme, og nyd gratis WIFI, TV, et fuldt udstyret køkken og en stor stue med havudsigt. Der er en udendørs terrasse hvor du kan nyde solen, eller bruge grillen til at lave middag. Vores øverste etage har et billardbord, åbent område hvor du kan slappe af og spille spil og en balkon der har udsigt til kite og surf spots. I vil hver især have en city bike til at komme rundt på. Villaen er lokaliseret 2 km fra vores kite center. Du kan cykle derhen, eller gå langs floden, med udsigt til kitespots, skatepark, udendørs fitness, en offentlig swimmingpool, barer, restauranter og kaffe shops. Opbevar dit kiteudstyr på kitecenteret, så du kun behøver at medbringe en dagstaske hver dag. Vores vært i Esposende vil tage sig godt af dig, og sørge for at du får dit livs oplevelse.

Esposende, Portugal

Esposende er en charmerende kystby i den nordlige del af Portugal. Der er flere restauranter der serverer lokale specialiteter som frisk fisk, skaldyr, og lækre bøffer. Det atlantiske hav i Esposende er en del af Portugals nordlige kysts nationalpark, et enormt smukt og beskyttet område, hvor det er muligt at nyde den fine strand og fyrretræs skov. Dette sted er perfekt til fladvands kiting, bølgekiting, surf, SUP og wakebording. Massere af turister fra Porto og andre Europæiske byer, kommer til Esposende i løbet af sommeren, og du er garanteret fester og sjove oplevelser hvis du går ud på en af natklubberne. En af de største natklubber i Portugal, ”Paca”, er i kort afstand fra campen.
Info

CAMPEN

Du vil finde de fleste af de ting du har brug for i Lapoint villaen: Stue, billardbord, et stort og fuldt udstyret køkken, TV, internet og balkoner hvor du kan nyde udsigten og solen. Du vil have en cykel hver til at komme rundt på i løbet af ugen. Husk et depositum på 50 euro til cykelbrug

DOBBELTVÆRELSE

Der er ét dobbelt rum med privat toilet og en smuk udsigt ud over havet.

FÆLLESVÆRELSE

Dele rum er en god måde at møde nye venner. Vi har tre dele rum med 4 senge i hver. Et af disse rum har eget badeværelse, hvorimod de to andre rum deler badeværelse. Der er også et fælles badeværelse i huset, dette er dog uden bad. 

Pakker i Esposende

VÆLG STARTDATO OG BESTIL DIN REJSE

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.