Kiters Pack - Kitesurfing Portugal

Denne pakke er for selvstændige kitesurfere, der vil nyde perfekte forhold og godt selskab! Spoten i Esposende er unik, med fladtvand til freestyle i flodmundingen og kitesurfing i bølger på den anden side af sandbaren.

En normal dag

Vi starter dagen med en dejlig morgenmad i villaen. Vores staff vil fortælle jer om dagen, forcast samt vores planer. Vi vil cykle ned til kitecenteret, hvor vores båd vil tage os ud til kitespottet før vinden sætter ind. Stedet vi kiter er en flodmunding med fladt vand i lagunen og bølger på havet et par meter væk. På grund af den begrænsede adgang til stedet, er der færre kitere og strand gæster end hvad du vil finde på de fleste andre steder i området. Kom hjem og nyd en kold øl i sofaen, efter en lang og hård dag i solen. Vi vil , efter lidt afslapning, have middag på en af ​​de lokale restauranter i byen og nogle af jer vil måske fortsætte ud i nattelivet i Esposende.

Hvad kan jeg forvente?

Setup’et i Esposende er perfekt, med både gode forhold for kiting på fladt vand og i bølger, bølge surf, SUP, skate, cykling og wakeboard. Du vil altid finde hyggelige mennesker at slappe af med, uanset om du er på stranden, i kite centeret, eller i huset! En uge med gode forhold vil helt sikkert forbedre din kitesurfing med stormskridt. Du vil få råd og vejledning fra vores medarbejdere og dine medrejsende vil motivere dig til at afprøve nye ting på vandet.

Inkluderet

1 uge

 • – 7 overnatninger med morgenmad

 • – Brug af surf- og stand up paddleboard 2 timer om dagen, inkluderet transport til de bedste surf spots.

  Sikkerhedskursus for surfing (obligatorisk før brug af surfboard)

  – Brug af køkkenet på campen

  – Transport til/fra kitespots

  – Fuldt centerservice inklusiv opbevaring og redningsbåd

 • Du vil hver især have en cykel til at transportere sig rundt på, i løbet af ugen for et depositum på 50 euro. (Efterlad ikke cyklen ulåst; cyklen er under dit ansvar, indtil dit ophold er ovre)

2 uger

 • – 14 overnatninger med morgenmad

 • – Brug af surf- og stand up paddleboard 2 timer om dagen, inkluderet transport til de bedste surf spots.

  Sikkerhedskursus for surfing (obligatorisk før brug af surfboard)

  – Brug af køkkenet på campen

  – Transport til/fra kitespots

  – Fuldt centerservice inklusiv opbevaring og redningsbåd

 • Du vil hver især have en cykel til at transportere sig rundt på, i løbet af ugen for et depositum på 50 euro. (Efterlad ikke cyklen ulåst; cyklen er under dit ansvar, indtil dit ophold er ovre)

IKKE INKLUDERET

 • – Brug af kiteudstyr udenfor lektioner
 • – Transport til og fra lufthavnen
 • – Valgfrie dagsudflugter og aktiviteter
 •  

ADD ON’S

Cykelture

Oplev smukke Esposende fra cykelsædet! Du kan vælge mellem en flad og nem cykeltur langs kysten og en mere actionfyldt mountain bike tur i bjergene. Hver tur varer ca. 2 timer.

Begge – 45€ 

 

Indkvartering i Portugal

Lapoint Villa

Sæson: April - Oktober
Passer: Alle niveauer
Alder: Fra 18 år

vis

Detaljer

Ankomst og afrejsedag er lørdage. Der vil ikke være nogen lektioner på ankomstdagen, så du kan dukke op, når du vil. Den nærmeste lufthavn ligger i Porto, en halv time fra Esposende. Tjek Lufthansa, Tap, SAS og KLM for direkte fly fra Lissabon, Frankfurt, Zurick, Brussel og Amsterdam. Prisen er ca. 200-500 euro for rundtur.

 

Transport til/fra lufthavnen og togstationen i Porto er ikke inkluderet i lejeprisen. Vi kan hjælpe dig med at få en chauffør (billigere end taxi service) eller en bus, afhængigt af ankomsttidspunktet og din præference. Prisen på chaufføren afhænger af ankomst- og afrejsedato samt tidspunkt. Husk at reservere din transport før du ankommer til campen. Transporten tager ca. 30-40 minutter.

 

Pris er pr person / en vej *

Lørdag

Søndag-fredag

10.30-20.30

25 €

35 €

20.30-10.30

35 €

45 €

* Værdi skal betales ved ankomst / afrejse til campen.

Der er mange forskellige fly-muligheder at få her. Vi anbefaler www.momondo.dk til din rejse.

Morgenmad er inkluderet i prisen, og vi spiser sammen på campen. Køkkenet er godt udstyret, og du kan fylde køleskabet med ingredienser og snacks til frokost. Hvis i ikke orker at lave aftensmad selv, organiseres der flere fællesmiddage gennem ugen. Vi har valgt vores favoritrestauranter med lækker portugisisk mad fra lokale leverandøre, samt vin. Et måltid med drikke koster 15-20 euro. Spørg om ”middagspakken” ved ankomst for at være med til alle middage, så får du en speciel pris med rabat!

Normal vindstyrke: 15-30kts (7-15m / s)

Retning: NW

Vandtemperatur: 18-22 grader celsius (afhænger af tidevandet og sæson)

Havbunden: Sand; intet behov for sko.

Våddragt? Ja, det anbefaler vi. Surfshorts er perfekte på stranden, men med vand temperaturen hertil windchill vil du sikkert gerne i en våddragt.

INKLUDERET: Morgenmad – fri tilgang til faciliteter (som internet, tv, stue og køkken) – Rengøring af værelse –  sengetøj – brug af cykel hele opholdet – leje af surf eller SUP bræt 2 timer dagligt (husk sikkerhedskursus først).

 

IKKE INKLUDERET: Håndklæde til bad og strandbrug, frokost, aftensmad og alternative aktiviteter og dagsture.

VÆLG STARTDATO OG BESTIL DIN REJSE

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.