Lær at kitesurfe Portugal - Begynderkursus

Hvis du aldrig har kitet før, eller kun har prøvet det et par gange, er dette pakken for dig. I Esposende er forholdende perfekte til at lære at kitesurfe.

En NORMAL dag I PORTUGAL

Vi starter dagen med fælles morgenmad hjemme. Hvis du har tilmeldt dig yoga pakken, har du været oppe en stund og forberedt kroppen på den kommende dag. Efter morgenmad cykler vi ned til kitecenteret ved havnen og sejler ud med båd til kitespottet. Det er tid til kitekursus, og i vil opleve gradvis udvikling fra første dag. Instruktørerne har mange års erfaring, og de vil gøre deres bedste for at i skal føle jer trykke, og have det sjovt med kitingen. I vil være omgivet af hyggelige mennesker og en smuk natur. Efter en lang dag ude kan i slappe af med en kold øl hjemme. Om aftenen tager vi ud og spiser på en af de lokale restauranter og tjekker nattelivet i Esposende.

Hvem er denne pakke til?

Denne pakke passer til nybegyndere som ønsker at lære at kitesurfe. Sammen med andre deltagere, kommer du til at få tæt opfølgning af højt kvalificerede instruktører. Vores IKO-certificerede instruktører vil gøre deres bedste for at få dig op og kitesurfe, i løbet af dit ophold. Som begynder, vil vi have du skal føle dig tryg, selvsikker, og føle du får den bedste instruktion, så du lærer at kite så hurtigt som muligt. Du vil modtage teori, sikkerhed og træning. Vi vil have du skal have det sjovt med kiting, føle dig sikker, blive bidt af sporten og møde nye sjove mennesker, du kan rejse med senere hen. På spottet vil du finde en stor strand, hvor det er sikkert at launche og lande din kite. Få et sus i maven fra kitesurfing, og mød massere af fede mennesker på Lapoint Kite Camp Portugal!


Inkluderet

1 uge

 • – 7 overnatninger med morgenmad

  – 4 dage med kiteundervisning, 3 timer om dagen, to kursister pr. instruktør. 4 dage med halvanden time pr dag, hvis der er en studerende per instruktør.

  – Brug af køkken på campen
  – Fri brug af kite udstyr og våddragt til undervisningen. NB: Kite gear og våddragt er ikke inkluderet udenfor undervisningen. Dette kan lejes på stedet.
  – Transport til/fra kitespots

 • – Brug af surf- og stand up paddleboard 2 timer om dagen, inkluderet transport til de bedste surf spots.

  Sikkerhedskursus for surfing (obligatorisk før brug af surfboard)
  – Camp-faciliteter

 • Du vil have en cykel hver til at komme rundt på i løbet af ugen for et depositum på 50 euro. (Efterlad ikke cyklen ulåst; cyklen er dit ansvar, indtil enden af dit ophold!)

2 uger

 • – 14 overnatninger med morgenmad

  – 8 dage med kiteundervisning, 3 timer om dagen, to kursister pr. instruktør. 8 dage med halvanden time pr dag, hvis der er en studerende per instruktør.

  – Brug af køkken på campen
  – Fri brug af kite udstyr og våddragt til undervisningen. NB: Kite gear og våddragt er ikke inkluderet udenfor undervisningen. Dette kan lejes på stedet.
  – Transport til/fra kitespots

 • – Brug af surf- og stand up paddleboard 2 timer om dagen, inkluderet transport til de bedste surf spots.

  Sikkerhedskursus for surfing (obligatorisk før brug af surfboard)
  – Camp-faciliteter

  Du vil have en cykel hver til at komme rundt på i løbet af ugen for et depositum på 50 euro. (Efterlad ikke cyklen ulåst; cyklen er dit ansvar, indtil enden af dit ophold!)

 

IKKE INKLUDERET

 • – Brug af kiteudstyr udenfor lektioner
 • – Transport til og fra lufthavnen
 • – Valgfrie dagsudflugter og aktiviteter

  

ADD ON’S

Cykelture

Oplev smukke Esposende fra cykelsædet! Du kan vælge mellem en flad og nem cykeltur langs kysten og en mere actionfyldt mountain bike tur i bjergene. Hver tur varer ca. 2 timer.

Begge – 45€ 

indkvartering i portugal

Lapoint Villa

Sæson: April - Oktober
Passer: Alle niveauer
Alder: Fra 18 år

vis

Detaljer

Ankomst og afrejsedag er lørdage. Der vil ikke være nogen lektioner på ankomstdagen, så du kan dukke op, når du vil. Den nærmeste lufthavn ligger i Porto, en halv time fra Esposende. Tjek Lufthansa, Tap, SAS og KLM for direkte fly fra Lissabon, Frankfurt, Zurick, Brussel og Amsterdam. Prisen er ca. 200-500 euro for rundtur.

 

Transport til/fra lufthavnen og togstationen i Porto er ikke inkluderet i lejeprisen. Vi kan hjælpe dig med at få en chauffør (billigere end taxi service) eller en bus, afhængigt af ankomsttidspunktet og din præference. Prisen på chaufføren afhænger af ankomst- og afrejsedato samt tidspunkt. Husk at reservere din transport før du ankommer til campen. Transporten tager ca. 30-40 minutter.

 

Pris er pr person / en vej *

Lørdag

Søndag-fredag

10.30-20.30

25 €

35 €

20.30-10.30

35 €

45 €

* Værdi skal betales ved ankomst / afrejse til campen.

Der er mange forskellige fly-muligheder at få her. Vi anbefaler www.momondo.dk til din rejse.

Morgenmad er inkluderet i prisen, og vi spiser sammen på campen. Køkkenet er godt udstyret, og du kan fylde køleskabet med ingredienser og snacks til frokost. Hvis i ikke orker at lave aftensmad selv, organiseres der flere fællesmiddage gennem ugen. Vi har valgt vores favoritrestauranter med lækker portugisisk mad fra lokale leverandøre, samt vin. Et måltid med drikke koster 15-20 euro. Spørg om ”middagspakken” ved ankomst for at være med til alle middage, så får du en speciel pris med rabat!

Normal vindstyrke: 15-30kts (7-15m / s)

Retning: NW

Vandtemperatur: 18-22 grader celsius (afhænger af tidevandet og sæson)

Havbunden: Sand; intet behov for sko.

Våddragt? Ja, det anbefaler vi. Surfshorts er perfekte på stranden, men med vand temperaturen hertil windchill vil du sikkert gerne i en våddragt.

Kursisterne har 4 kitelektioner, hver lektion på 3 timer om dagen. Der er kun to elever til hver instruktør. Det er 4 dage med halvanden time pr dag, hvis der er én studerende per instruktør.

 

Ugen igennem vil du udvikle dig i overensstemmelse med de internationale Kiteboarding Organisation (IKO) programmer.

Du vil starte med et Discovery cousrse*, der består af teori, sikkerhed og udstyr. Opsætning af kite, launch, landing, vind vindue, kite kontrol mv., fremskridt og gå videre til den Indermediate course*, hvor du vil begynde at gå på vandet for at lave kropstrækning (boddy dragging), efterfulgt af din første vand-start og dine første meter med kitesurfing. Når du opnå alle trin i hvert program du fortsætte din udvikling (Evolution*). Næste trin er Independent program*, hvor du øver board- og kite kontrol i vandet.

* Læs mere om IKO lektions programmet her:

http://www.ikointl.com/kiteboarder-discovery-independant-intermediate-course

Bemærk, at hver persons udvikling i løbet af ugen er individuel og afhænger også af vejr betingelserne. Vi vil gøre vores bedste for at udvikle dig på det niveau du er på. Det betyder, at nogle mennesker vil kunne kite uafhængigt i slutningen af ​​ugen, mens andre kan føle, at de har brug for flere lektioner til at føle sig sikre og uafhængig med dragen og boarded.

 

Da dage, hvor vinden potentielt set svigter, vil derved være en fridag, hvor man har mulighed for at lave andre aktiviteter, såsom volleyball, surf, mountainbike tur, skateboarding, shopping i Porto mv.

INKLUDERET: Morgenmad – fri tilgang til faciliteter (som internet, tv, stue og køkken) – Rengøring af værelse – sengetøj – brug af cykel hele opholdet – leje af surf eller SUP bræt 2 timer dagligt (husk sikkerhedskursus først).

 

IKKE INKLUDERET: Håndklæde til bad og strandbrug, frokost, aftensmad og alternative aktiviteter og dagsture.

Hvad mål er realistisk at have efter kiteundervisningen?

Det afhænger af den enkelte kursist, men normalt bør du kende sikkerheden og teorien til at kunne fortsætte med at kite på egen hånd. Du har kitesurfet dine første meter på brættet. Nogle af jer kan allerede surfe frem og tilbage; nogle øver sig i at kite mod vindretningen, mens andre måske har brug for nogle flere lektioner til at være uafhængig nok til at fortsætte på egen hånd. Dette er meget individuelt.

 

Kan jeg bruge kiteudstyret, udenfor lektionerne?

Nej, kiteudstyret er kun inkluderet i undervisningen. Du kan leje gear når du er færdig med dine lektioner, og fortsætte med at øve på egen hånd. Din instruktør skal godkende, at dette er sikkert og ok. Hvis du endnu ikke er uafhængig nok til at kite selv, har du mulighed for at købe flere privatlektioner.

VÆLG STARTDATO OG BESTIL DIN REJSE

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.