Kitesurf camp i Neretva, Kroatien

Hvide sandstrande, mandarintræer, vingårde og frodige bjerge: Kitedestinationen Neretva ligner et idyllisk postkort. Vinden blæser stabilt hele sommeren og vandet i lagunen er fladt. Dette er en perle som overraskende nok ikke er opdaget af mange kitere.

Kroatien

Kroatien byder på et sjælden og smukt landskab, sol og varme, gastronomi i særklasse og et vidt spekter af aktiviteter. Landet, som også kaldes "Middelhavets juvel", ligger i Sydøst-Europa som et mødepunkt mellem middelhavet, Alperne og den Pannoniske slette. Kroatien grænser op til Slovenien i vest og Bosnien og Herzegovina i syd. Kystklimaet karakteriseres af den vestlige mistralvind. Denne behagelige sommervind blæser fra havet og ind mod land, og giver os fantastiske kiteforhold næsten hverdag gennem sæsonen, der varer fra juni - september.

HVA KAN JEG FORVENTE?

På Lapoints kitecamp i Kroatien er du garanteret førsteklasses kiting omgivet af smukke og grønne bjerge, vinmarker samt overnatning i den hyggelige landsby Komin. Spottet vi kiter på, Neretva, er kendt for at være det bedste kiteområde i landet. Med både fladt og lavt vand, har vi her perfekte forhold til både nybegyndere og de mere avancerede kitere. På stranden finder du faciliteter så som pumpemaskine, et grønt område til at vaske kite og bræt, et sted du kan opbevare dit udstyr, toiletter og volleyballbane. Strandbaren i vandkanten giver muligheder for at tage en pause med både mad og drikke. Her arrangeres også fester og koncerter. Termisk vind, smukke strande og fladt vand kombineret med udsøgt mad og vin, gør at kitere, der har besøgt dette sted, kommer igen!


Pakker

Jeg ser frem til min næste tur! Stor anbefaling herfra!

Linn

Indkvartering

Bo som en konge/dronning

Kroatien

Kite Camp Kroatien tilbyder en afslappende og samtidig adrenalinfyldt ferie, som inkluderer topklasse kiting, idylliske strande, vingårde, tennis, volley og smukke bjerge. Vores huse ”Lemon house” og ”Kiwi house” er kun ti minutter fra kitespottet.

Sæson: 19 Juni - 28 August
Passer: Level 1, level 2 og kiters pack
Alder: Fra 18 år

vis