Indkvartering Kroatien

Kroatien byder på afslappende og adrenalinfyldte ferier, med fremragende kitesurfing, sjove aktiviteter, vingårde, idylliske strande og smukke bjerge.

INDKVARTERING

Neretva betragtes af mange som det bedste sted at lære at kite i Kroatien. Vores primære camp består af to huse, begge med udsigt til floden, i den hyggelige landsby Komin placeret kun ti minutter fra kite spottet. På grund af stor efterspørgsel tilbyder vi også en lejlighed og uspecificeret indkvartering, alle med samme standard og indenfor gåafstand til vores camp og landsbyen. Den uspecificerede indkvartering er en god mulighed for jer der gerne vil tilrettelægge jeres ankomst- og afgangsdage ifølge jeres skema, uafhængig af vores skemalagte ankomst dage på onsdage. Omkranset af figen- og æbletræer har du direkte adgang til de lokale caféer, supermarkeder og aktiviteter såsom tennis, løbebaner og en fodboldbane.OVERNATNING

LEMON HOUSE – DOBBELTVÆRELSE

I Lemon house er der to dobbeltværelser med dobbeltsenge. En af værelserne har balkon med udsigt ud over floden. Værelserne deler badeværelse, stue, et fuldt udstyret køkken og et lille udendørsområde med stole. Der er wifi og AC.

KIWI HOUSE – DORM OG DOBBELTVÆRELSE

I Kiwi house er der to dobbeltværelser og ét tremandsværelse. Alle sengene er enkeltsenge, men kan arrangeres som dobbeltsenge, el. lignende, efter forespørgsel. De to dobbeltværelser kan også anvendes som dorms for evt. at separere i egne pige- og drengeværelser (i tilfælde af mange dorm-bestillinger). Der er tre dele-bad i huset (ét på hver etage), et fuldt udstyret køkken, stue, udendørsområde med bordtennis, wifi og værelser med AC.

LEJLIGHED

Dette er det perfekte alternativ for par og venner, som rejser sammen og ønsker mere privatliv. Leiligheden er nylig renoveret, og har et soveværelse med dobbeltseng og en sovesofa i stuen med plads til en-to personer. Lejligheden har eget bad og et fuldt udstyret køkken, wifi og AC.

Tag kontakt, hvis du ønsker at booke lejligheden.

USPECIFICERET

Uspecificeret indkvartering er en god mulighed for jer der gerne vil tilrettelægge jeres ankomst- og afgangsdage. Alle uspecificerede indkvarteringer har en lignende standard til vores faste indkvartering med klimaanlæg og wifi, og er indenfor gåafstand til vores camp og landsbyen.

Husene ligger i kort gåafstand fra hinanden, og vores samlingsplads til frokost og middag er hjemme hos Ivona, 10-50 meter fra hvert hus.

 

SERVICE

Rengøring 2 dage i ugen.

Wifi og AC

Frokost (inkluderet), aftensmad (ikke inkluderet)

Organiserede aktiviteter kan tilkøbes.

Transfer til og fra kitestrand

 

FACILITETER

Lille træningscenter, gratis fra Kl. 7-8 hver morgen

Massør i nabolaget

Tilgang til køkken

Bordtennis.

Stue

Nærliggende tennisbane (koster for brug og leje af ketchere)

Leje av SUP (vi anbefaler padletur til kitespottet).

FAKTA

Afstand til kite spot: 11 km

Afstand til supermarked: 50-100 m

Nærmeste kafé: 50-100 m

Pakker

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.