Kiters Pack - Kitesurfing Kroatien

Kroatien Kiters pack er for dig, som er uafhængig kiter og har dit eget udstyr. Den daglige termiske vind, de smukke strande og flade vand vil uden tvivl være med til at rykke dit niveau. Den lækre kroatiske mad og vine vil give dig energi til at lære nye tricks og udvikle dig som kitesurfer.

En normal dag I KROATIEN

Vågn op til et morgenbord med et udvalg af friske juicer, kaffe, the, yoghurt, ost, skinke og forskellige slags brød. Vinden starter normalt fra kl. 12-3 pm, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde morgenmaden og udsigten. Dem, som gerne vil have noget ud af dagen fra første fuglefløjt har muligheden for at tage et spil tennis. Omkring kl. 11 vil vores bil køre til stranden cirka 10 minutter væk. En uge i Kroatien med god vind vil uden tvivl forbedre dig som kitesurfer. I fællesskab med de andre kitere, vil du blive motiveret til at prøve nye tricks og udvikle dig. Vi kører tilbage til campen omkring kl. 19, hvor en dejlig middag med dessert vil blive serveret omkring kl. 21 for 18 euro.

Hvad kan du forvente?

Neretva er et særdeles unikt og smukt område. Her konstant vind, venlige lokale, grønne bjerge, sol, hvide strande og fladt vand så langt øjet rækker. Du kommer til at kite i perfekte forhold, som vil motivere dig til at prøve nye tricks og forbedre dit niveau som kitesurfer. På stranden finder du desuden IKO kiteskole, redningsbåd, grøntområde til at vaske udstyr, badefaciliteter, volleyball og strand-bar.

Hvad er inkluderet?

    • – 7 nætter
    • – 7 x morgenmad
    • – Transfer til og fra kitespottet
    • – Licens til en uges kiting på ”Neretva kitespot”, som inkluderer blandt andet; redningsbåd, badefaciliteter, luftkompressor og lignende.
   •  
   •  

Hvad er ikke inkluderet?

  • – Transfer til og fra lufthavnen
  • – Andre aktiviteter og dagsturer
  • – Frokost og middag
  • – Transfer til restaurant, hvis der ikke spises hjemme

INDKVARTERING

Kroatien

Kite Camp Kroatien tilbyder en afslappende og samtidig adrenalinfyldt ferie, som inkluderer topklasse kiting, idylliske strande, vingårde, tennis, volley og smukke bjerge. Vores huse ”Lemon house” og ”Kiwi house” er kun ti minutter fra kitespottet.

Sæson: 19 Juni - 28 August
Passer: Level 1, level 2 og kiters pack
Alder: Fra 18 år

vis

Info

Ankomst

Ankomst og afrejsedag er om onsdagen. Split er den nærmeste lufthavn, 1 time og 40 minutter fra campen. Vi anbefaler at du flyver til denne, så der bliver flere at dele transfer med, samt en billigere pris pr. person. Der går direkte fly fra de fleste storbyer i Skandinavien og flytiden er ca. 2 timer og 45 minutter.

 

SAS: Direkte fra Oslo, Bergen, Stockholm, Gøteborg og København.

Apollo: Direkte fra Oslo, Stavanger, Tromsø, Harstad/Narvik Evenes, Bergen

Ving: Direkte fra Stockholm

Norwegian: Direkte fra Oslo og London

 

Lufthavnen i Dubrovnik ligger 2,5 time fra campen. Det er også muligt at arrangere transfer til campen herfra, men den vil koste mere, siden der sandsynligvis ikke vil være andre at dele med, og afstanden er en del længere.

 

Kontakt os på marit@lapoint.no hvis du har spørgsmål til flyrejsen, hvis du rejser med barn og familie eller hvis du ønsker at ankomme en anden dag, så skal vi se hvad vi kan gøre.

FLY

Der er mange forskellige fly-muligheder at få her. Vi anbefaler www.momondo.dk til din rejse.

Transfer

Lapoint arrangerer primært transfer til og fra lufthavnen i Split. Send os gerne en e-mail med dit flynummer og ankomsts tidspunkt, hvis du ønsker at blive samlet op. Prisen afhænger af, hvor mange der deler transporten og køretiden er cirka 1 time og 40 minutter. Vi anbefaler, at man ankommer og rejser igen onsdag morgen, da der på dette tidspunkt er størst chance for at dele transfer.

Måltider

Morgenmad er inkluderet i prisen. Denne vil bestå af et udvalg af friske juicer, kaffe, the, yoghurt, ost, skinke og forskellige slags brød. Vi har også et køleskab, hvor du kan opbevare din egen mad til eksempelvis frokost. Derudover er det også muligt at købe mad og drikke på kitespottet. Vi spiser vanligvis middag sammen på campen fem dage om ugen. Det kroatiske køkken er baseret på alt det gode, middelhavet har at byde på. Almindeligvis indeholder middagen en hovedret bestående af kød, fisk eller en vegetarret samt en salat eller grøntsager inklusive en dessert eller frisk frugt.  

HVAD SKAL JEG HUSKE?

Husk badehåndklæde, solcreme, solhat, en varm trøje eller jakke til om aftenen. Derudover holder det med bikini eller boardshorts om dagen, men gerne en shorty til om aftenen.  Bemærk at våddragt/shorty ikke er inkluderet i begynder-pakken. Husk også en yogamåtte, hvis du vil deltage i yogaundervisningen.

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.