Lær at Kitesurfe Kroatia - Begynder Kitesurf Camp

Hvis du er helt ny eller har testet en kite nogle få gange, så er dette pakken for dig. Vores spot er det perfekte sted at lære sig at kite, da vandet er lavt og fladt. Vores dygtige instruktører fra den IKO-certificerede skole vil sørge for, at du får en god og tryg start som kitsurfer.

En normal dag I KROATIEN

Vågn op til et morgenbord med et udvalg af friske juicer, kaffe, the, yoghurt, ost, skinke og forskellige slags brød. Vinden starter normalt fra kl. 12-3 pm, så du har rigeligt med tid til at slappe af og nyde morgenmaden og udsigten. Dem, som gerne vil have noget ud af dagen fra første fuglefløjt har muligheden for at tage et spil tennis. Omkring kl. 11 vil vores bil køre til stranden cirka 10 minutter væk, hvor du vil møde din instruktør og begynde kurset. Der er kun to deltagere pr. Instruktør, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at lære at kitesurfe. Vi kører tilbage til campen omkring kl. 19, hvor en dejlig middag og dessert vil blive serveret omkring kl. 21 for 18 euro.

Hvem er det for?

Dette kursus er for dig, som aldrig har kitet før, eller har taget et kursus en gang tidligere, og ønsker at få genopfrisket det basale. Målet er at give dig en sjov og lærerig introduktion til sporten, hvor glæden ved at sejle de første par meter på vandet, vil være i fokus. Vores erfarne instruktører vil sørge for at undervisningen bliver tilpasset det niveau, du er på, så du føler dig tryg gennem hele kurset. Vores mål er at give dig en god og sjov oplevelse med den sport, vi brænder for. Spottet i Kroatien er det perfekte sted for begyndere, da her er lavt og fladt vand med massere af plads. Samtidig er der en stor sandstrand til klargøring af kites og lignende, samt en redningsbåd til eventuelle nødstilfælde.

INDKVARTERING

Kroatien

Kite Camp Kroatien tilbyder en afslappende og samtidig adrenalinfyldt ferie, som inkluderer topklasse kiting, idylliske strande, vingårde, tennis, volley og smukke bjerge. Vores huse ”Lemon house” og ”Kiwi house” er kun ti minutter fra kitespottet.

Sæson: 19 Juni - 28 August
Passer: Level 1, level 2 og kiters pack
Alder: Fra 18 år

vis

Hvad er inkluderet?

   • –  7 nætters overnatning i 4-stjerners huse med AC og wifi
   • – 7 x morgenmad
   • – Transfer til og fra kitespottet
   • – Fri brug af fitness om morgenen fra kl. 07-08.00
   • – 12 timers kursus med to elever pr. instruktør. Hvis der er én elev på én instruktør, vil du have 6 private timer i stedet.
   • – Alt det nødvendige udstyr – Du skal dog medbringe dine egne vådsko samt våddragt, hvis du let bliver kold
   • – Mulighed for leje af udstyr efter endt undervisning
   • – Licens til en uges kiting på ”Neretva kitespot”, som inkluderer blandt andet; redningsbåd, badefaciliteter, luftkompressor og lignende.

Hvad er ikke inkluderet?

– Transfer til og fra lufthavnen

  • -Andre aktiviteter og dagsturer
  • – Frokost og middag
  • – Transfer til restaurant, hvis der ikke spises hjemme
  • – Leje av udstyr efter endt undervisning.

Info

Ankomst

Ankomst og afrejsedag er om onsdagen. Split er den nærmeste lufthavn, 1 time og 40 minutter fra campen. Vi anbefaler at du flyver til denne, så der bliver flere at dele transfer med, samt en billigere pris pr. person. Der går direkte fly fra de fleste storbyer i Skandinavien og flytiden er ca. 2 timer og 45 minutter.

 

SAS: Direkte fra Oslo, Bergen, Stockholm, Gøteborg og København.

Apollo: Direkte fra Oslo, Stavanger, Tromsø, Harstad/Narvik Evenes, Bergen

Ving: Direkte fra Stockholm

Norwegian: Direkte fra Oslo og London

 

Lufthavnen i Dubrovnik ligger 2,5 time fra campen. Det er også muligt at arrangere transfer til campen herfra, men den vil koste mere, siden der sandsynligvis ikke vil være andre at dele med, og afstanden er en del længere.

 

Kontakt os på marit@lapoint.no hvis du har spørgsmål til flyrejsen, hvis du rejser med barn og familie eller hvis du ønsker at ankomme en anden dag, så skal vi se hvad vi kan gøre.

FLY

Der er mange forskellige fly-muligheder at få her. Vi anbefaler www.momondo.dk til din rejse.

Transfer

Lapoint arrangerer primært transfer til og fra lufthavnen i Split. Send os gerne en e-mail med dit flynummer og ankomsts tidspunkt, hvis du ønsker at blive samlet op. Prisen afhænger af, hvor mange der deler transporten og køretiden er cirka 1 time og 40 minutter. Vi anbefaler, at man ankommer og rejser igen onsdag morgen, da der på dette tidspunkt er størst chance for at dele transfer.

Måltider

Morgenmad er inkluderet i prisen. Denne vil bestå af et udvalg af friske juicer, kaffe, the, yoghurt, ost, skinke og forskellige slags brød. Vi har også et køleskab, hvor du kan opbevare din egen mad til eksempelvis frokost. Derudover er det også muligt at købe mad og drikke på kitespottet. Vi spiser vanligvis middag sammen på campen fem dage om ugen. Det kroatiske køkken er baseret på alt det gode, middelhavet har at byde på. Almindeligvis indeholder middagen en hovedret bestående af kød, fisk eller en vegetarret samt en salat eller grøntsager inklusive en dessert eller frisk frugt.  

HVAD SKAL JEG HUSKE?

Husk badehåndklæde, solcreme, solhat, en varm trøje eller jakke til om aftenen. Derudover holder det med bikini eller boardshorts om dagen, men gerne en shorty til om aftenen.  Bemærk at våddragt/shorty ikke er inkluderet i begynder-pakken. Husk også en yogamåtte, hvis du vil deltage i yogaundervisningen.

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.