Privattimer level 2 - Kroatien

Level 2 er for Kitere der har taget lektioner før, og vil have komfort og guiding på vandet. Hvis du drømmer om din første board start, upwind eller hop og rotationer, er dette kurset for dig! På level 2 vil du få en personlig coach, der vil starte på dit niveau, og hjælpe dig med at forbedre dig.

en vanlig dag I KROATIEN

Vågn op til en lækker morgenmad med et udvalg af frisk juice, kaffe, te, yoghurt, frugt, skinke, ost og forskelligt brød. Vinden sparker normalt ind mellem 12-15, så du har tid til at nyde morgenen, maden og udsigten. De morgenfriske har mulighed for at gå i fitness eller spille tennis før morgenmaden. Vores vans vil køre jer langs floden til kitespottet, 10-15 min væk. Du vil møde din instruktør, så du er garanteret at lære en masse i løbet af din tid her. Vi kommer tilbage til campen når solen går ned (omkring 19.00). En lækker middag vil blive serveret kl 21 for 18 euro, inkluderet dessert.

hvem er det for?

Denne pakke er designet til kiters der har taget lektioner før på sne eller vand. Du vil have ekstra hjælp på vandet, enten for at blive en mere sikker og selvstændig kiter, eller for at lære hop og rotationer. Din instruktør vil tilrettelægge kurset efter dit niveau og dine mål. Du vil lave en plan for ugen sammen.  Du vil kite på spottet hvor campen ligger, hvilket er en flodmunding med fladt vand. Vi ønsker at du skal have det sjovt med kitesurfing, føle dig sikker, blive bidt af sporten, og møde nye sjove mennesker du kan rejse med senere hen på Lapoint Kite camp Croatia.


Inkluderet

       • 7 nætters indkvartering i 4**** huse med AC og wifi.
       • 7 morgenmad
       • Fri adgang til fitness om morgenen fra 7-8
       • Transfer til og fra kitespot
       • 6 timers kite kursus med privat instruktør. Vi tilbyder 1,5 times ekstra undervisning hvis du medbringer dit eget kiteudstyr til alle lektioner (du skal bruge en stor og en lille kite, til at afdække forskellige typer vindstyrke).
       • Det udstyr der behøves (kite, board, trapez, evt. vest og hjelm,) NB: medbring vådsko og shorty.
       • Hvis du har tid og energi til mere kitesurfing efter, kan du leje kitegear på kitespottet.
       • Ugebillet til Neretva kite spot inkluderer basisforsikring, redningsbåd, omklædningsrum, toiletter, bad, air compressor, etc.
       •  

ikke inkluderet

  • Transfer til og fra lufthavnen
  • Andre aktiviteter og dagsture
  • Transfer til restauranter hvis der ikke spises hjemme
  • Kite gear udlejning efter endt lektion.

indkvartering i kroatien

Kroatien

Kite Camp Kroatien tilbyder en afslappende og samtidig adrenalinfyldt ferie, som inkluderer topklasse kiting, idylliske strande, vingårde, tennis, volley og smukke bjerge. Vores huse ”Lemon house” og ”Kiwi house” er kun ti minutter fra kitespottet.

Sæson: 19 Juni - 28 August
Passer: Level 1, level 2 og kiters pack
Alder: Fra 18 år

vis

Info

Ankomst

Ankomst og afrejsedag er om onsdagen. Split er den nærmeste lufthavn, 1 time og 40 minutter fra campen. Vi anbefaler at du flyver til denne, så der bliver flere at dele transfer med, samt en billigere pris pr. person. Der går direkte fly fra de fleste storbyer i Skandinavien og flytiden er ca. 2 timer og 45 minutter.

 

SAS: Direkte fra Oslo, Bergen, Stockholm, Gøteborg og København.

Apollo: Direkte fra Oslo, Stavanger, Tromsø, Harstad/Narvik Evenes, Bergen

Ving: Direkte fra Stockholm

Norwegian: Direkte fra Oslo og London

 

Lufthavnen i Dubrovnik ligger 2,5 time fra campen. Det er også muligt at arrangere transfer til campen herfra, men den vil koste mere, siden der sandsynligvis ikke vil være andre at dele med, og afstanden er en del længere.

 

Kontakt os på marit@lapoint.no hvis du har spørgsmål til flyrejsen, hvis du rejser med barn og familie eller hvis du ønsker at ankomme en anden dag, så skal vi se hvad vi kan gøre.

FLY

Der er mange forskellige fly-muligheder at få her. Vi anbefaler www.momondo.dk til din rejse.

Transfer

Lapoint arrangerer primært transfer til og fra lufthavnen i Split. Send os gerne en e-mail med dit flynummer og ankomsts tidspunkt, hvis du ønsker at blive samlet op. Prisen afhænger af, hvor mange der deler transporten og køretiden er cirka 1 time og 40 minutter. Vi anbefaler, at man ankommer og rejser igen onsdag morgen, da der på dette tidspunkt er størst chance for at dele transfer.

Måltider

Morgenmad er inkluderet i prisen. Denne vil bestå af et udvalg af friske juicer, kaffe, the, yoghurt, ost, skinke og forskellige slags brød. Vi har også et køleskab, hvor du kan opbevare din egen mad til eksempelvis frokost. Derudover er det også muligt at købe mad og drikke på kitespottet. Vi spiser vanligvis middag sammen på campen fem dage om ugen. Det kroatiske køkken er baseret på alt det gode, middelhavet har at byde på. Almindeligvis indeholder middagen en hovedret bestående af kød, fisk eller en vegetarret samt en salat eller grøntsager inklusive en dessert eller frisk frugt.  

HVAD SKAL JEG HUSKE?

Husk badehåndklæde, solcreme, solhat, en varm trøje eller jakke til om aftenen. Derudover holder det med bikini eller boardshorts om dagen, men gerne en shorty til om aftenen.  Bemærk at våddragt/shorty ikke er inkluderet i begynder-pakken. Husk også en yogamåtte, hvis du vil deltage i yogaundervisningen.

VÆLG STARTDATO OG BESTIL DIN REJSE

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.