Kiters Pack

- For kitere som er uafhængige på vandet og har deres egen kiteudstyr.
- Vi har fundet de perfekte kitedestinationer, hvor du kan udvikle dine færdigheder sammen med andre kitere.
- Få tips og bliv motiveret af vores camp personale.
- Du har mulighed for at købe coaching timer af vores professionelle instruktører til at få mest muligt ud af dit ophold.
- En time professionel coaching er inkluderet i vores Basis-pakke på Sardinien.Hvem er dette kursus for?

    • Kiters Pack er for uafhængige kitere der ønsker at rejse til et fantastisk kite spot, møde nye venner, kite så meget som muligt og udvikle sig med andre kitere. Du vil også nyde de andre aktiviteter, som vores placering tilbyder. Der er ingen coaching eller undervisning i Kiters Pack (kun på Sardinien og på Haukeliseter). På Sardinien, er der en times professionel coaching inkluderet i løbet af ugen. Haukeliseter: Du vil have en træner til hver ti deltagere. Han eller hun vil motivere dig og lære dig lige det du ønsker at lære. Dette kan være toe-side ridning, dine første spring, rotationer eller springe fra en kicker.

Hvad vil jeg lære?

    • Der er ingen undervisning i Kiters Pack. Du bør dog notere, hvad du ønsker at lære, fordi en uge med gode forhold på vores destinationer vil med garanti give din kiting et løft! 

      Uanset om du rejser alene eller med venner, vil du møde inspirerende kitere på alle vores camps, der vil motivere dig og give dig et ekstra skub på vandet. Vores camp ansvarlige vil gøre sit bedste for at besvare spørgsmål, hvis du undrer dig over, hvordan du eksempelvis kan lave dit første hop eller lignende. Derudover er der mulighed for at deltage i nogle af ​​de andre fantastiske aktiviteter vores camps tilbyder, når du trænger til en pause fra kiting. Tag med på Pastakursus, cykeltur eller klippeudspring på Sardinien, vintur og rafting i Kroatien, eller mountainbike, surf og wakeboarding i Esposende, Portugal.

Inkluderet

FAQ

Hvad er forskellen mellem Level 2 og Kiters Pack?

Kiters Pack kræver, at du er en uafhængig kiter, der ikke har brug for ekstra hjælp til at komme i gang på vandet. På Level 2-kurset, vil du have en personlig coach, som vil hjælpe dig med at komme videre i løbet af ugen. Vinter-Level 2: Der er en instruktør på hver 6 deltagere. Dette kursus er for kitere, der har taget lektioner, men stadig har brug for ekstra hjælp til at komme i gang. Vinter-Kiters Pack: Der er én coach på hver 10 deltagere. Du er en selvstændig kiter, men vores træner vil forklare, hvordan du laver dit første spring osv.

 

Jeg er en anstændig snowkiter, men jeg har aldrig testet mig selv på vandet. Skal jeg tage på Kiters Pack eller Level 2?

Kiting på vand er sværere end snowkiting. Vi vil råde dig til at tage Level 2, hvis du ikke har haft nogle lektioner før på vandet. Der er mange praktiske tips, der vil gøre det nemmere for dig, når du kiter på vandet.


Jeg har ikke mit egen udstyr, kan jeg stadig deltage?

Ja. Du kan leje kiteudstyr under dit ophold på vores camps. Du skal være en uafhængig kiter for at leje gear. Du er ansvarlig for de redskaber du lejer og er nødt til at tilbagebetale eventuelle skader på kite / bord. Kontakt os i god tid forud for din ankomst, hvis du ønsker at leje gear under dit ophold.

 

Hvad er forskellen på Kiters Pack-vinter og Kiters Pack-sommer?

Vinter: Du vil have en træner for hver ti deltagere, som vil motivere dig, tage billeder og give dig praktiske tips om ting, som du ønsker at forbedre. Dette kan være at ride toe-side, enkle spring, rotationer, kickers osv.

Sommer: Du er uafhængige ryttere og der er ingen instruktion inkluderet i pakken.

Destinationer

Portugal

Sardinien

Zanzibar

Kroatien

Vis

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.