Kitesurf Camp Norge

Haukeli er en af ​​de bedste destinationer for snekiting i verden. Søen “Ståvann” ligger ved Haukeliseter Mountain Resort og byder på masser af sne, god vind og masser af plads til snekiting. Det tager fem timer i bil at komme til Haukeliseter fra Oslo (285 km) og tre timer fra Bergen og Stavanger.

Om kurset

Vi vil lære dig alt hvad du behøver for at blive en sikker og uafhængig kiter. Du vil lære om udstyr, sikkerhed, vindforhold og kiting – først teori, efterfulgt af øvelser med dragen i sneen. Vores kitekurser er designet til kitere på alle niveauer. Begyndere, øvede og avancerede kitere vil opleve progression efter en weekend med Lapoint i bjergene. Vi bruger det nyeste gear på markedet fra Cabrinha. Marit Nore er ansvarlig for kitekurserne – hun har undervist snekiting i seks sæsoner på Haukeliseter, og hun ved alt om vindforholdene og de omkringliggende bjergarealer. Vores hyggelige og traditionelle indlogering er placeret lige ved kite stedet. Vi vil lære dig, at krydse snedækkede bjerglandskaber ved hjælp af vinden og en drage!

Fantastisk natur

Det område, der omgiver Haukeliseter byder på masser af sne, bakker, kickers, klipper at hoppe ud fra og meget mere. Man kan let tage på udflugt med sin kite, hvis man blot er opmærksom på vejrforholdene. Søen ved kitespottet sikrer nemme betingelser for begyndere. De mere erfarne kitere træner deres tricks på det flade område og tager derfra dagsturer op i bjergene. I stedet for at bruge en lift til toppen, kan snekitere bruge vinden til at komme op og slå sig løs i uberørt puddersne. Det er muligt at fortsætte snekiting om aftenen/natten under stjernerne, da en stor projektør lyser dele af området op.
Pakker

Lær at kite med Lapoint! Tilbring en weekend eller en uge med snowkiting, undervisning og coaching, vildmarksbad og udsøgt mad. Vælg den pakke der passer dig, dit niveau og dit behov bedst.

Progression camp

Girlcamp

Nybegynnerkurs

Søde og imødekommende mennesker og virkelig rare instruktører. Kanon arrangement begge dage!

Janne Margrethe Gillesen