Snowkiting begynderkursus - Haukeliseter, Norge

Lær at snowkite blandt de smukke toppe i det sydlige Norge. Vores logi "Haukeliseter" er placeret midt på kite området, med masser af sne, god vind og god plads til snowkiting lige foran vores dørtrin.

hvor og hvornår?

Hver weekend fra januar til maj

 

EN TYPISK KITE-WEEKEND

Du vil møde dine instruktører og de andre deltagere fredag ​​aften (kl. 21 hvis ingen anden besked) til kite teori,  som varer omkring en time. Morgenmaden starter klokken 08, hvor du finder et stort udvalg af lækre ting til at fylde dig resten af dagen. Husk at lave en stor frokost. Kite kurset vil være fra 0930-16, lørdag og søndag. Vildmarks spaet åbner klokken 16, og er stedet hvor du vil møde de andre kiters og høre om deres dag. Middag serveres normalt kl. 20.00.

HVEM ER DET TIL?

Dette er en weekend for begyndere, der ønsker at lære at kite. Vi byder dig velkommen til et to-dages kitekursus med inspiration og gode tider i et smukt miljø og med lækker mad. Vi starter fra bunden og lærer dig alt hvad du behøver for at blive en sikker kiter: Udstyr, teori om vind og vejr, sikkerhed, at starte og lande din kite- og kite-kontrol. Vi vil lave en del praktiske øvelser med drage, der vil forberede dig til at tage dine ski eller dit snowboard på. Gør dig klar til et eventyr, der vil gøre dig afhængig af vind, vand og sne i årevis.

 INKLUDERET / PLAN TIL WEEKENDEN

  • – Niveau 1 / Begynder Kite Kursus: Teori fredag ​​aften, Praktisk kitekursus udenfor 09.30-16 Lørdag og Søndag.
  • – Kite gear under lektionerne.
  • – Overnatning fredag ​​- søndag ved Haukeliseter fjellstue.
  • – En lækker morgenbuffet og frokostpakke lørdag og søndag.
  • – Et 3-retters måltid lørdag aften.
  • – Udendørs vildmarks spa med boblebad og sauna.
  • – Hav det sjovt og lær andre kiters at kende!
  • – Varmt og hyggeligt caféområde, pejs og fremragende mad.
  •  

NB: Du skal medbringe dit eget ski / snowboard gear, hjelme og beskyttelsesbriller.

VANVITTIG WEEKEND PÅ HAUKELISETER MED LAPOINT! DET HER ER STEDET FOR DEM DER ØNSKER AT EXCELLERER

Jan

Information

ANKOMST

Det tager fem timer i bil at komme fra Oslo (285 km) til Haukeliseter og omkring fire timer fra Bergen, Kristiansand og Stavanger. Vi råder dig til at komme i bil, i tilfælde af at  vi skal køre til et andet kitespot for at finde de optimale vind- og sneforhold under kitekurset. Bussen “Haukeliekspressen” kører fra Oslo, Bergen og Stavanger og stopper foran receptionen. www.haukeliekspressen.no

VÆRELSERNE

“Stabbur” – Traditionelle små træhytter.

2-6 senge i hvert værelse. Medbring dine egne lagner og håndklæder (kan lejes på Haukeliseter). Fælles toiletter og brusere (brug mønter til betaling for brusere). Fælles køkkener i hver hytte. Rengør selv rummet efter dit ophold.

 

Fjellrom – Private værelser med badeværelser, 2-6 personer

Hvert værelse har eget badeværelse. Sengelinned og håndklæder er inkluderet. Rengøring af værelse er inkluderet.

MÅLTIDER

Pakkerne inkluderer morgenmad og frokost, lørdag og søndag, samt et 3-retters måltid lørdag aften. Fra morgenbuffeten vil du forberede en stor og velsmagende frokost madpakke, så du kan holde dig aktiv hele dagen, samt husk at fylde dine termoer med te eller kaffe.

 

Haukeliseter er rangeret som en af ​​de bedste restauranter i Norge, og tilbyder fremragende mad i 1800-tallets bygninger med betagende omgivelser. Vi blander lokale og traditionelle ingredienser, såsom lam, rensdyr og ørred, med international madlavningskunst. På vores morgenbuffeten finder du altid hjemmelavet varmt brød, mange slags ost, skinke og andre påfyldninger, der produceres lokalt i området, laks, lever, sild, frugt og grøntsager, hjemmelavet mysli, grød, hjemmelavet yoghurt med bær mm.

VINDEN

Vi er velsignet med gode vind i hele sæsonen, og vi vil næsten altid finde et sted at kite. De bedste vindretninger udenfor Haukeliseter bjergby er sydvest, sydøst, vest og øst. På nordlige vindretninger vandrer vi til toppen af ​​bakken bag vores logi. Hvis der ikke er vind på Haukeliseter, finder vi højst sandsynligt en venturi vind 20-30 minutters kørsel væk. Styrken varierer gennem hele sæsonen, fra lette vind dage til store storme. Medbring alt dit udstyr. På begynder kurserne bruger vi kite størrelser fra 3,5 kvm – 12 kvm.

OM VORES KURSUS NIVEAUER

Niveau 1
Dette kursus er for begyndere, der aldrig har kitet før eller ikke har kitet i et stykke tid og gerne vil gå gennem det grundlæggende en gang til. Vi giver dig en sjov, sikker og opmuntrende introduktion til at kite og dele stoke når du kører dine første meter på sne. Maks 4 studerende for hver instruktør.

 

Niveau 2

Niveau 2 snowkiting vil blive undervist i små grupper og er for dem, der har taget et begynderkursus og har brug for ekstra hjælp til at føle sig trygge og uafhængige. Vores instruktør starter på dit niveau, fylder manglende huller (hvis nogen) og leder dig til at blive en sikker og selvsikker kiter. Medbring dine egne ski / snowboard-og kite gear. Kite gear kan lejes i weekenden, hvis det er tilgængeligt. Husk at tilføje kite leje til din booking, hvis du ikke bringer dine egne drager.

 

Kiters pakke
Dette er muligheden for uafhængige kitere, der gerne vil have en sjov weekend i sneen og blive inspireret af andre kitere! Vores træner vil give dig nogle tips om at kite og lære at hoppe, til dem der er klar til at lave nogle tricks.

Vælg startdato og bestil din rejse

Den første mulige startdato efter den dato du valgte vil blive vist nedenfor.